Sânpetru – disperare mare în grupul politic USR !

În urmă cu vreo lună, grupul politicienilor albaștri de la USR Sânpetru a publicat un ziar plin de laude și elogii aduse primarului comunei doar pentru a spăla un pic imaginea terfelită a partidului ce conduce comuna Sânpetru. Partidul “reformator și progresist “ fiind in derivă gravă pentru că a promis multe și nu a realizat nimic, s-a pus pe o campanie politică extrem de complicată astfel încât să ajungă iar o formațiune de politicieni imaculați și plini de intenții pozitive .

Cel mai probabil la un control al Curții de Conturi, Arhire ar putea avea probleme juridice mult mai grave decât are omologul lui de la Brașov.

Totuși , cea mai mare problemă a USR Brașov sau Sânpetru este lipsa de respect a populației către partiduleț . Este absolut normal ca oamenii să își îndrepte respectul și încrederea către alte formațiuni politice sau către alți politicieni , atât timp cât USR le-a înșelat încrederea . Mai concret, USR a ajuns la putere atât la Brașov cât și la Sânpetru doar prin promisiuni neonorate , pe vrăjeli și laude ce nu le meritau . Cel puțin oamenii din Sânpetru au reacționat pe bună dreptate, mai ales că o relație bazată pe încredere și respect reciproc se construiește pe fapte nu pe vorbe .

În disperare de cauză, partidul “Neo Reformator și progresist “ s-a apucat să cerșească mila publică prin anunțuri de tip “vă rugăm să ne scuzați că am greșit “ completate cu celebrele fraze ce încep cu “vom face “ .

Cu tristețe în suflet spun clar că USR a dezamăgit grav populația din Brașov și Sânpetru și că partidul salvator a devenit o rușine chiar și pentru mulți dintre adepții acestui partid . Ca dovadă reală, in afară de cei câțiva consilieri de la USR care au tainele lor , restul membrilor USR își neagă apartenența la acest partid și chiar spun că a fost o alegere greșită.

Iar despre onoare și virtute e greu de vorbit când e vorba de politicienii salvatori care nu fac altceva decât să se certe cu oricine nu face parte din PARTIDUL LOR !!!

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *