Sânpetru – Legalistul Arhire a aflat că e un pic cam greșit proiectul străzii Narciselor !

Joi a avut loc la Sânpetru ședința consiliului local al comunei unde preafericitul , prea deșteptul , prea luminatul si prea legalistul Arhire, „ boss de boss pă comuna Sânpetru” a avut câteva mici probleme sub forma unor greșeli banale la un proiect ce a alimentat mult furia populației.

Să începem cu începutul !

Acum vreo 4 luni , „ megadăștepții” de la USR anunțau cu vuvuzele, tobe, trompete și PET-uri pe asfalt că au demarat procedura de construire a unul nou drum ce ar trebui sa lege Comuna Sânpetru de Municipiul Brașov și de ocolitoare . Nimic rău până aici, chiar o inițiativă lăudabilă. Doar că inițiativa nu aparține licuricilor de la usereu’ (Marian Arhire și Coliban cel procesoman) ci proiectul a fost luat cu japca de la PNL, mai precis de la Scripcaru și fostul viceprimar Poiană.

Licuricii deștepți de la usereu’ au uitat să anunțe concomitent cu asumarea proiectului celor de la PNL faptul că acest proiect va cuprinde și un capitol greu de exproprieri .

Așa se face că ieri Consiliul Local Sânpetru trebuia să aprobe o evaluare făcută de un evaluator plătit de Municipiul Brașov.  Evaluatorul a trecut niște sume în evaluarea terenului de au început oamenii să înjure ca la ușa cortului, pardon, a primăriei, pe celebrele genii useriste.

Sa revenim la meandrele concretului , totuși ! Arhire anunța joi înainte de ședința că cei doi primari și-au pus mintea la contribuție și au făcut „ cel mai perfect și mai legal proiect de drum”.  Domnului Arhire i-au fost prezentare în cadrul ședinței cel puțin 10 greșeli grave din interiorul raportului de evaluare pe baza căruia el însuși ca mare licurici, „ boss dă boss” și „ șef pă usereu’ care este” va despăgubi oamenii !!! Chiar și așa , în fața argumentelor aduse public de către cetățeni, prea cinstitul si prea echitabilul licurici șef de la usereu` a opinat că sunt greșeli banale și care nu afectează drepturile cetățenilor din comună.

Concluzia circului de joi a fost că cei de la usereu` habar nu aveau ce cuprinde raportul , că nici măcar șeful lor de la usereu’ nu citise raportul , iar dacă cetățenii nu ar fi intervenit cu sesizări verbale , cel mai probabil greșelile din raport ar fi devenit iremediabile . Oricum este penibil ca un teren ce a fost cumpărat cu 17 euro metrul pătrat să primească la expropriere 1 sau 2 euro pe metrul pătrat !! Probabil aceasta este justiția socială de care vorbește usereu’ la nivel național pe toate canalele de social media posibile și imposibile. Un fel de gargară cu apă de la chiuvetă!

Să nu uităm ca USR a mai fost implicat ca partid într-un scandal de proporții când a folosit oamenii cu dizabilități pentru a sifona banii europeni! Acum au schimbat un pic tactica , dar conținutul este același !

Mai grav este că doamna Enea Alteea , secretarul general al Comunei Sânpetru , a afirmat sus și tare în timpul ședinței că nu este rolul primarului sau al vreunui angajat al primăriei să verifice corectitudinea unui raport întocmit de un evaluator ! Se poate vedea în filmarea ședinței că la primăria Sânpetru profesionalismul conducerii este la cel mai mic nivel . Mai precis , nimeni din conducere nu știe nimic despre nimic , și toți șefii spun doar „ vom face” , „ vom analiza” , „ nu știm despre ce e vorba “. Userisme!

Ca și deznodământ , proiectul exproprierilor a fost amânat cu amendamentul de trimitere a evaluării respective către evaluator ca să se analizeze corectitudinea datelor din raport ! Un raport care este confidențial și orientativ , și nu prezintă caracterul unui document clar asumat de primar !!!

 

Cu stimă,

Buzatu Dumitru Adrian

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

One thought on “Sânpetru – Legalistul Arhire a aflat că e un pic cam greșit proiectul străzii Narciselor !

  1. hotii penali striga hotii
    voi vb de lepra aia de om poiana !
    ba ala e un jeg pus numa pe furtisaguri din gradinata practica meseia asta !
    concluzie : asa om asa partid !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *