La protestul din Piața Victoriei, șoșocii s-au călcat pe bombeu cu simionii

Țin să fac un mare anunț astăzi. Anunț că mișcarea pseudo naționalistă, pseudo suveranistă, pseudo tradiționalistă și isterică, s-a dus oficial pe copcă. Gata, Zamolxe și-a luat fața de la ei. Tradițiile dacice și latura ortodoxă ultra au intrat pe o pantă descendentă și merg accelerat spre disoluție.

Adevărul a fost dezvăluit între două ghionturi, trei îmbrânceli și patru înjurături în Piața Victoriei!

Oculta mondială și-a băgat coada ca să fracționeze mișcarea naționalistă! Aceeași ocultă care a scumpit facturile la gaz și la curent, aceeași ocultă care l-a pus pe Iohannis președinte și pe Ciucă premier.

E momentul să le stingem de tot lumina celor de la AUR, precum și celorlalte facțiuni de extremă dreapta. După care să tragem apa, să se ducă acolo unde le e locul.

Păi să fi tu Simion sau Șoșoacă și să strângi doar vreo două-trei mii de suflete la protest duminica când e frumos afară? Cum vine asta? Sau oamenii sunt speriați de facturi și stau acasă ca să strângă bani de gaz și curent?

Păi și în fața a două, trei mii de persoane tu să începi să chemi isteric jandarmeria, că nu vă mai înțelegeți care e mai tradiționalist, mai ortodox, mai suveranist mai împotriva ocultei plătită gras de Soroș?

Păi nu vă mai sponsorizează Putinel cel grabnic săritor la răzbel, cel ce vedea deja Europa îngropată sub bocancul rusesc eliberator?

Păi ce ați făcut, maică? Ați dat cu oiștea strămoșească în gardul mănăstirii?

Cum vine asta? Nu vă mai iubesc românii? Nu vă mai apreciază? A expirat numărul de circ fără pâine? Gata cu Simion președinte și Șoșoacă prim ministru?

Cum se face că ați ajuns un experiment eșuat?

Păi vă spun eu. Românul nu este deloc prost așa cum l-ați crezut voi. Românul știe și tace. S-a uitat la voi ca la o panaramă ieftină, mai că a pus și botul de v-a dat votul ( rimă involuntară), v-a mai măsurat un pic din priviri, după care v-a arătat grosier un deget și v-a îndemnat să mergeți spre origini. Nu ălea istorice, ci biologice.

Românul e sătul de circ, pentru că are abilitatea de a face el singur acolo unde e cu ceea ce are la îndemână. Românul e sătul de pandemie, război, ciordeală instituțională, dar mai mult, a înțeles că dacă merge cu voi de mână, el se alege cu mersul și voi cu mălaiul.

Românul are propriile lui socoteli, care nu mai coincid cu socotelile de extremă dreapta. A pățit-o Vadim, și ăla era de cîteva sute de ori mai deștept decât toată mișcarea la un loc. Dar măcar ăla nu asculta de Putinel, era erudit și mai avea și un instinct monstruos și o peniță care nu înțepa, tăia de-a dreptul.

Și voi, pigmei inculți ( Șoșo și Simion) v-ați trezit să vă erijați în salvatori naționali, mari tradiționaliști, mari ortodocși și luptători antisistem. Relaxați-vă și vedeți-vă de treabă! De la Isus încoace, chiar de mai demult, lucrurile merg la fel. Scapă cine poate!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – antena3 și G4Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *