Traseism politic și pomeni electorale marca USR

Băiețeii și fetițele din partidulețul haștagisto-trotinetist de sorginte globalistă, au prins gustul puterii. Și pe lângă acest gust, au împrumutat și comportamentele de la partidele mari, care știu cum să facă și cum să dreagă ca să fie bine la toată lumea.

Pomană electorală? Imediat. Aranjează tanti Clotilde. Cică dă ia de la buget la tot omul din Sectorul 1 din București câte 1000 de lei ca ajutor de facturi. Pe considerentul că onor Consilul Local al Sectorului 1 e ostil și blochează toate investițiile. Așa că în loc de piste de bicicletă, panouri solare, pompe de căldură și izolări de clădiri, poporul din sector va primi direct bani de la buget. Cică așa se poartă în lumea bună, oamenii mai primesc și bani de la primărie. Cică tichet anticriză. ( link – https://www.g4media.ro/clotilde-armand-despre-tichetele-de-1-000-de-lei-pentru-toti-locuitorii-sectorului-1-nu-alocam-banii-la-investitii-pentru-ca-pnl-si-psd-au-majoritatea-in-consiliul-local-si-blocheaza-proiectele-a.html )

O fi bine? O fi rău? Pomana e pomana și Clotilda e una! Se știeeee! Și cum propunerea nu o să treacă de consilul local, are motiv să iasă în presă să facă circ cu accent franțuzesc.

Bine, acum, având în vedere că și ea și Fritz, Coliban, Viziteu și alți han…, mă scuzați, primari USR iau întuneric de la același guru, nu m-ar mira să iasă și ăsta al nostru de la Brașov ca Daniel Lvl. 99, în poarta primăriei, numai că în loc de „ Veniți de luați luminăăăă….”, să zică „ Veniți de luați pomanăăăăăă……”.

Ce să mai…userism pe pâine, veganism curat!

Traseism politic? Senatorul Gheorghiță Mîndruță de la Suceava, fost USR, a migrat către PSD. Adică s-a dus la dușmanul de clasă! Mișto sau ce?

( link – https://www.stiripesurse.ro/senator-usr-psd-gheorghita-mindruta_2597810.html?fbclid=IwAR2p12HTnQgE2Bk4NzSnOt3SgDoys89GmonNAlxDrZ5LFI28qmhGWs798WU )

Aceste două exemple exprimă curat ce baubau am ales. Și ne mai arată disperarea celor 7% în cădere liberă ale USR-ului. Clotilda sare să împartă bugetul la cetățeni, Mîndruță a mirosit că nu mai pupă Senat din 2024 și s-a dus la concurență, doar, doar mai prinde un mandat.

Așteptăm cu interes și alte idei din partea USR. Nu de alta dar mai sunt doi ani până la alegeri și ne cam luase plictiseala.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *