( Surse) – Cine se pregătește să fie noul Arhitect Șef al Brașovului?

O informație venită pe surse ( I love this GAME!), ne indică din nou direcția spre care a luat-o partidulețul care a „ înfipt” steagul pe Primăria Brașov și l-a luat nu pe persoană fizică așa cum ne-a obișnuit administrația Scripcaru, ci pe ONG, așa cum face partidulețul.

Vă amintiți de Miruna Gerea, consilier local de la USR care l-a votat pe George Scripcaru ca președinte la nu știu ce comisie imediat după alegerile din 2020? Cică la ceas de mare și groasă înțelegere politică? Ei bine, ea fiind de profesie arhitect, și fiind o inflație colosală de arhitecți care să fie pe placul lui Coliban&Co., partidulețul a ajuns la concluzia că ar cam trebui propulsată și convinsă să participe la concursul pentru ocuparea funcției de Arhitect Șef al Brașovului. Lucru care, conform surselor, a fost acceptat de consilierul local.

Numai că în tot marasmul ăsta, madam are ceva documente lipsă la dosărel și fuguța, fuguța face rost de ele.

Frumi sau ce? USR-ism și pe față, și pe dos!

Nu-i așa că s-au terminat arhitecții prin Brașov și e cazul să mai proptim o sinecură vârtoasă prin Primăria Coliban? Sinecură cu pedigree solid, de partid, ca să fie toată lumea mulțumită și satisfăcută. Cum care lume? Aia din partiduleț.

Păi nu era transparență de te tăia la retină în gura USR-ului non-stop? Nu zbierau ei cu jos hoții, mincinoșii și sinecuriștii, că exact ăștia ne sufocă și de aia nu progresăm?

Păi și acum ce facem? Promovăm cadrele de nădejde, le dăm o pâine ca să mănânce și gurița lor? Nu că ar fi prima oară, că mai sunt concursuri prin care diferite prințesici slobode la gură și iuți la postare au ajuns de la postac profesionist pe Instagram și consilieră personală a lui Coliban, la directoare de Primărie. Cu concursuri organizate și câștigate exact între Crăciun și Revelion, când vigilența opiniei publice e mai slabă dat fiind faptul că e mațul plin cu cele cuvenite de sărbători. Atenție! Nimic ilegal aici! Dar din punct de vedere moral, vai de noi!

Păi așa să tot „ guvernezi” local, când ai luat cu împrumutul toate alea rele de la predecesori. Și când faci exact, la linie ce făcea Scripcaru!

Frumi sau ce?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *