Partea a doua – Aproape marele IT-ist Coliban are la Primăria Brașov un site aproape funcțional

Long story short – povesteam ieri faptul că pentru obținerea acordului de funcționare, o serie de antreprenori au depus on-line documentația și au primit acord în format electronic. Numai că la controlul Poliției Locale, ce să vezi, acordul nu e valabil pentru că ( dar asta înțelegi doar după ce te duci la Primăria Coliban PUNCT Zero și îl soliciți în formă fizică), site-ul primăriei are o defecțiune de care „ se știa” dar nu a luat nimeni nici o măsură. Și asta înseamnă că deși ai acord de funcționare obținut on-line, el nu figurează în baza de date a Primăriei Brașov și nici documentele trimise nu sunt arhivate sau disponibile funcționarilor de acolo. Curat userește punctește!

Adică…..da!

Numai că, ce să vezi, „ băieții” de la locală, dau și amenzi. Nu mult, acolo de-o ciorbă și un plin la mașină. 400 ron! Din vina cui? Păi a Primăriei PUNCT Zero al cărei departament de IT deși știa problema, a ignorat-o cu desăvârșire. Sau erau ocupați? Depuneau proiectele alea multe ale lui Coliban?

Primăria lui Coliban PUNCT Zero a devenit paradisul haștagiștilor interesați de bunăstarea cetățenilor între două discuții interminabile despre socialismul de cafenea și diferența dintre veganism și intermittent fasting. Adică niciodată! Cât despre solicitările care vin spre administrația PUNCT Zero, sunt tratate cu ceai de Kombucha sau cafea de ganoderma. Că așa e în progresismul de Bruxelles, suntem atenți la oameni până ajungem pe funcție.

Și antreprenorii pupă amenzi pentru că partidulețul PUNCT promovează incompetența, ignoranța și impostura unora care nu prea ar avea ce să caute prin administrația publică locală.

Pun pariu pe ce vreți voi că dacă era vorba de biciclete, trotinete, zdrăngăneli cu blocat de străzi și FOV-uri, treaba era rezolvată de mult.

Mișto la Brașov de când cu „ ăștia”

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *