Veștea i-a pus PUNCTul lui Coliban

Coliban PUNCT Zero a primit o veste așa de proastă de a început să pută a stârv politic.

Bine, asta în cazul în care nu ne-am prins că a început să se erodeze electoral într-un ritm accelerat de la prima decizie neinspirată pe care a luat-o în calitate de primar, și de la primele discuții pe care le-a avut cu angajații din primărie.

Dar care ar fi vestea atât de proastă care îi zguduie încrederea, atât atât cât a mai rămas din ea? Păi o simplă declarație dată de Adrian Veștea la emisiunea Oneliei Pescaru. Cităm  „ Candidatura la Primăria Brașov este o opțiune care trebuie luată în calcul și o voi face, dacă partidul mi-o va cere”.

Într-un final avem cam trei sferturi dintr-un răspuns la întrebarea „ ce are de gând să facă Adrian Veștea din 2024”.

Asta este pentru Coliban PUNCT Zero o palmă politică echivalentă cu un șut în ….. Pentru că a realizat că poate să plece liniștit de la primărie chiar în momentul ăsta, eventual șă-și ia și salariile până la terminarea mandatului. Și să ne lase naibii în pace. El și partidulețul lui PUNCT Zero au demonstrat, și asta este grav de tot, că Scripcaru era un geniu absolut al administrației locale și un gospodar desăvârșit.

Săracul Coliban intuia faptul că a pus „ cruce” pe un următor mandat, cu toate acestea insista, ieșea public, încerca și încearcă diferite strategii. Inutil. Sau cum ar zice tot el – „ irelevant”.

Dacă îmi spunea cineva în septembrie 2020 că Allen Coliban va face zob tot acompaniat de gășcuța care a confiscat Primăria Brașov , eram în stare să-i sar în gât. Atât eram de convins că este unica soluție care ne va scăpa de Scripcaru și va aduce bunăstare în Brașov. Eram convins că partidulețul PUNCT Zero va aplica la linie strategiile de management și comunicare de la corporațiile multinaționale, și că rezultatele se vor vedea într-un ritm accelerat.

M-AM ÎNȘELAT!

Și asta o spun eu, personaj care a scris zeci de articole în Gazeta Brașovului și Informația Brașovului negative despre George Scripcaru în perioada 2015 – 2020, și care a mai scris și pamfletul „ Jurnalul lui Georgel” care are numai o sută de pagini,  în campania electorală din 2020.

Păi cum buey Coliban PUNCT Zero, tu care ai aproximativ două facultăți, demonstrezi în doi ani de mandat că nu ești nici până la glezna lui Scripcaru? Păi și partidulețul de trei cenți PUNCT Zero care te-a propulsat ce zice despre situația asta?

Vouă nu vă pute pe la nas, nu stați în același trafic de coșmar, nu călcați în aceeași rahați nemăturați zile la rând, nu duceți gunoiul la același pubele dezolant de pline? Voi, ăștia de la PUNCT Zero în ce oraș locuiți? În ăla în care administrația publică locală doar depune proiecte pentru viitor, lăsând prezentul la voia întâmplării? În Metaversul lui Coliban unde toate sunt bune și frumoase, și în care presa „ aservită” și adversarii politici sunt răi?

Păi a venit Adrian Veștea acum și ți-a tras preșul de sub picioare.

Cum ar veni, ți-a pus PUNCT! Punctul ăla care vine după USR.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

 

Foto – contul de Facebook al Oneliei Pescaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *