Demență neomarxistă și fariseism progresist

Lucrurile deja sunt pe față, la lumina zilei și deja nu se mai miră nimeni. Hidosul și anti creația sunt la ea acasă. Valorile moralei creștine și ale moralei în general sunt inversate, distorsionate și acolo unde nu se reușește sunt distruse cu totul. Sunt rase de pe fața pământului. Anormalul și demența au luat locul normalului si igienei mintale.

Pe 8 noiembrie a avut loc în New Hampshire, un concurs local de frumusețe. Un fel de “zonale” pentru Miss America. Ei bine la acest concurs local de frumusețe, destinat tinerelor femei din New Hampshire, “regina” concursului, titlul de “miss”, a fost acordat unui foarte urât bărbat, trans, după nume cred că de origine vietnamez și de culoare. După ce  a fost încoronat câștigător al competiției i s-a acordat și o bursă destinată tinerelor femei și anume : bursa Miss Greater Derry, un premiu financiar creat pentru a sprijini tinerele femei. El se numește Brian Nguien.

Nguyen a scris pe Facebook: „Sunt încântat să fiu PRIMA femeie transgender …. ”

Mai deunăzi, undeva pe la începutul pandemiei citeam articole care ne asigurau că la noi această demență nu va veni. Ei bine se pare ca începe în școli implementarea manualului “Egalitatea de gen”. La prima vedere pare in regulă, adică femeia este egală cu bărbatul. Ei bine, dacă săpăm puțin mai adânc, vom observa ca genul (in accepțiunea revoluției sexuale) este de mai multe feluri, inclusiv pangen…adică se poate considera ce vrea

când vrea … și chestia asta vor să o bage în capul copiilor. Nu sunt nici homofob nici nazist, dar deja ca un bărbat hidos să câștige un concurs de frumusețe pentru fete și copiii noștri să fie învățați că pot fi pangen adică în fiecare zi altceva , azi bărbat, mâine femeie, poimâine homosexual, răspoimâine lesbiană ….eu zic că deja este prea mult ! Undeva trebuie sa se oprească psihoza.

Mergem mai departe si ne vom ocupa de fariseismul progresist.

Nu există ființă mai mincinoasă, mai duplicitară mai perversă și mai lipsită de onoare decât progresistul neomarxist.

Între 06 și 18 noiembrie anul 2022 are loc la Sharm el Sheik, Conferința Națiunilor Unite din 2022 privind schimbările climatice. Adică se adună “capetele luminate” in ceea ce privește încălzirea globală, denumită și prin sintagma “COP 27”, adică ăia care ne spun că trebuie să renunțăm la avatarurile civilizației că încălzim planeta prea tare. Tot ei ne spun că trebuie să mâncăm greieri, lăcuste, miriapozi și carcalaci ….că…văcuțele încălzesc planeta. Păi și ei ce fac? Ia uitați – vă ce meniu au la conferință : mușchi de vacă, salată de crudități, cocteiluri cu fructe, prăjituri cu ciocolată!

Păi cum e? Lăcuste doar la fraieri? Doar la sclaveți ?

Cum e ????

Greta ne lămurești ?

 

Bogdan Gabriel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *