Ieri toată suflarea useristă din Brașov a dus isteria în pragul paroxismului – Coliban face parc la Iepure! Ei bine, face, dar proiectul e de pe vremea lui Scripcaru. Care a făcut și rost de bani. Așa că…

Ieri toată suflarea useristă care populează jungla cu reguli a Facebook-ului a răcnit isteric la unison un singur refren – Coliban face parc la Iepure -. Corect, Coliban face parc la Iepure! Problema e că proiectul și banii pentru parc vin din epoca Scripcaru. Și asta afli după o simplă căutare pe internet. Există un articol pe #newsbv din data de 27 aprilie 2020 în care, onor fostul primar iese tactic și electoral la declarații și prezintă marea realizare.

Problema nu e asta! E proiectul, sunt banii, să răsară parcul!

Vă zic care e problema de fapt! Problema e că proiectul datează din 2020, și finalizarea lui e iulie 2023. Cum ar veni, lui Coliban i-au luat exact doi ani și șase luni să se apuce de treabă pentru a implementa un proiect cu tot cu finanțare al fostei administrații. Da știu, trebuiau respectate niște termene, niște condiții, o întreagă trântă-dreaptă cu birocrația hârțogărească. Mai ales că proiectul e ușor schimbat în sensul că i-au mai fost aduse adăugiri. Dar au trecut TREI ani de când Scripcaru anunța victorios că vom avea parc la Iepure.

TREI ANI!

Și noi așteptăm crăcănați parcuri pe la IUS și Rulmentul. Păi în cazul ăsta, având în vedere viteza cu care se lucrează, probabil peste vreo 10 ani vor începe lucrări pentru noi parcuri.

(I)Realism marca USR!

Tot așa vin și banii lui Coliban, fondurile atrase din PNRR și de pe unde a mai depus proiecte care au fost aprobate. Banii ăia mulți de se sufocă Darău când pomenește de ei.

La Paștele cailor!

Cum? Nu știți cine e Darău? Ăla care iese mai nou la declarații pe la USR Brașov că s-au prins că dacă iese Coliban sau Boghiu curge hate-ul mai ceva ca Dunărea pe la comentarii.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *