Căpuțurile seci din vârful administrației locale au mai expulzat o idee – cu ocazia Paradei Junilor, între 22 aprilie 2023, ora 8, și 23 aprilie 2023, ora 14, oprirea și staționarea autovehiculelor prin tot centrul Brașovului este STRICT INTERZISĂ ( vezi foto)

Că, onor, primarele Coliban este dușman declarat al traficului auto, știm. Că e dușman declarat al poluării, știm și asta. Bine, mai mult verbal pentru că practic….da, exact, ciuciu. Că nu e în stare să facă o parcare prin centrul vechi, nu mai discutăm.  Că duce căruța fix în gard, se vede cu ochiul liber .

Dar să restricționezi parcarea în TOT CENTRUL VECHI al Brașovului, ei bine asta este o măsură periculoasă. Și creează un precedent periculos. Pentru că după eveniment va ieși public, se va freca pe burtă și va spune că brașovenii se pot descurca și fără parcări în centrul vechi. Ăsta e visului lui de când a aterizat pe fotoliu de primar. De fapt visul umed al trotinetiștilor și al bicicliștilor.

Dacă ești rezident în zonele din foto, respiră adânc și înjură-i pe userei. Dacă i-ai votat, înjură-i de două ori. Cu patimă! Și vezi ce ștampilezi la anul.

În lumea civilizată, unde oamenii au creieraș în administrație, și se gândesc și la viața aia mediocră pe care o duce fiecare dintre noi, mai întâi faci parcări, după care bagi sula în coaste cetățenilor.

Din păcate, la noi merge și cu „ așa vreau eu” și „ mai duceți-vă în p.a.MEA”.

Tragic cu accente grotești aka. usereală pe fața!

P.S. pentru veșnica amintire a unuia care nici „ n-a făcut” dar nici „ n-a parcat” repun aici două parcări de-a dreptul reușite făcute de Allen Coliban .

Hai pa și pu, aștept alegerile ca să-i văd pe userei cum zboară de la primărie.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *