Pilotul și junele Ciovică, demonstrează că n-are frică. Nici rușine….

Aflăm și noi după aproape un an ( dă zile), faptul că un personaj care în ultima vreme a adus Brașovului câteva trofee la viteză în traseu montan, a cam dat-o „ peste cap” cu ocazia zilei „ de călări” din 2022 ( el fiind și june).

Legenda spune că…pardon, evidența, pentru că vorbim de fapte probate, junele Ciovică, mândru vice pe la PNL, în ziua de călări a avut un comportament neadecvat. În speță, ar fi frumos, bine și devreme acasă să citim plângerea, care sună așa:

„ Ciovica Octavian, campionul național de viteza in coasta, cât și prim-vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Brașov, călca cu viteza, atat datinile și obiceiurile străvechi românești din cetatea Brașovului, cât și principiile și valorile liberale.

Toate aceste, cu ocazia evenimentului public, din data de 01.05.2022 ( Defilarea Călare a Junilor ), cel mai vizibil eveniment al Junilor, domnul Ciovica Octavian, prim-vicepreședinte, campion, îmbrăcat cu costumul tradițional de June Albior, purtand insemnele distinct ale grupului, pe fondul unei vadite stari de ebrietate, A AGRESAT, atat fizic cat și verbal, membrii asociației (colegii), cât și publicul prezent la aceasta mare sarbatoare a brasovenilor.

Aceștia sunt de fapt “campionii și liderii” adevărați ai României, “modele” de urmat și aceasta este de fapt adevărata lor fata.

Așteptam măsuri, atât din partea Asociației Junilor, cât și din partea partidului politic PNL Brașov”.

Cu toată sinceritatea vă spun că nu știu cine a semnat plângerea.

Cert e că, onor, Consiliul Director al Asociației Societatea Junilor Naționali Albi din Brașov Șchei a luat o decizie în data de 5 august 2022, și l-a suspendat pe pilotul nostru pentru un an. Din competițiile de juni-agresat-viteză.

Redacția Informația Brașovului deplânge comportamentul „ nesportiv” al junelui-campion-pilot-penelist, considerându-l deplasat. Și atrage atenția asupra faptului că…deși înțelegem frustrările vieții de sportiv de performanță. Sunt chestii care nu se fac. Din motiv de mimetism. Pentru că dacă ajungi în viață să depășești bariera de ilustru anonim, poți servi drept exemplu altor oameni. Și crede-mă, nu vrei să te vezi în oglindă când faci nefăcute și alți își iau notițe, ca să fie și ei exemple de oameni realizați „ în viață”.

Acum o să citez dintr-un clasic în viață că mi-a spus odată, citez din memorie, că atunci când te duci de capul tău, te duci de capul tău. Când te duci să reprezinți o organizație, întreabă-te dacă reprezinți cu cinste și dai maximul tău de interes. Și a încheiat cu un „ boule”. Dar asta am pățit-o eu. Și dau exemplu, poate se mai lipește de careva.

Concluzionând. E trist faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sunt convins că pilotul-june suspendat-vice pe le liberali a înțeles anumite aspecte și că, sperăm, nu le va repeta.

 

Dan VÂJU

#InformațiaBrașovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *