Miștoculescu, analist politic – „De când l-au închis pe polițistul-dealer, tot partidul e în sevraj”

Analistul politic Gigel Miștoculescu a făcut o remarcă la faptul că un anumit partid din Brașov a început să dea rateuri cu explicațiile la scoaterea de pe lista PNRR a Spitalul de Pneumofiziologie, acuzând Ministerul Sănătății de fraudă. Miștoculescu a declarat pentru #InformațiaBrașovului că „ Partidulețul a început să plângă la mormânt străin pentru că nu are voință politică să facă mai nimic. De vreo două săptămâni observ faptul că troli partidului sunt mai puțin activi spre deloc și că a crescut numărul de persoane din interior care ajung la dezintoxicare sau care au crize grave de sevraj. N-am făcut atunci legătura, dar când am observat cu ce aberații ies în presă membri acelui partid, am realizat că există o conexiune între arestarea polițistului-dealer de la Brașov și starea de nervozitate instalată în partid. Dacă nu aflam că membri partidului cheamă ambulanțe private din alte județe, pentru a nu ajunge în presă faptul că cad pe capete de la sevraj, nu aș fi făcut legătura. Pentru că, așa cum ne-am obișnuit, acel partiduleț insistă să ascundă apucăturile membrilor aleși, și mai ales, folosesc manevre dolosive pentru a tâmpi cetățenii. La care adaug o meteahnă. Sunt meteo sensibili. Când vine toamna ei se cred frunze, se urcă în copaci și își dau drumul de acolo, inistând că o frunză bună este o frunză uscată. Bine, cred că fac referire la faptul că uscată se poate fuma. În orice caz, dacă partidul nu reușește să se mufeze la altă rețea de distribuție, mă tem că lucurile o vor lua razna de tot. Deja, pe surse se scurg informații că în sediul partidului se bat între ei pe un Xanax și un chiștoc de țigară și că pe grupuri au certuri mari din această cauză”

#InformațiaBrașovului

* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.

** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.

*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. 

**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *