Oamenii lui Soroș și conspirația din jurul bogățiilor subsolului României

Legătura dintre Roșia Montană, USR și AUR/ Lucrare masonică, patriotism sau o simplă neînțelegere cu executare?/ Elon Musk – „(Soroș) Vrea să erodeze însăși structura civilizației. Soros urăște umanitatea”/ Oamenii lui Soroș în România/ Lider suveranist – marionetă în mâinile lui Soroș/ USR și AUR au aceleași origini? / AUR e plin de români neaoși, îi depistezi după nume

 

În 1982, atunci când România făcea parte din forțele Tratatului de la Varșovia, un fel de NATO al țărilor comuniste din Estul Europei, o flotilă de aeronave ale fostei URSS au cartografiat și prospectat în secret toată România. Scopul URSS? Întocmirea unei hărți secrete a bogățiilor subsolului țării noastre. Ce au descoperit în urma cartografierii? Au descoperit în zona Transilvaniei și în zona Hațegului mai multe zăcăminte aurifere. De ordinul sutelor. Care se pare că nu erau chiar zăcăminte, ci mai mult, un fel de tezaure îngropate.

În 2015 a fost înființată la Alba Iulia compania Total Business Land. Compania și se ocupă cu „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”. În prezent are 21 de puncte lucru și peste 400 de angajați și un profit de aproape 13 milioane de lei în anul 2022. Practic, firma și-a început activitatea în 2018 când câștigă și primele contracte cu statul. La o căutare pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice sunt găsite contracte care însumează sute de milioane de lei. Proprietarii Companiei? Dragoș Tănase, George Bogdan Petrescu și Nicolae Gruia Suciu. Adică administratorii Roșia Montană Gold Corporation.

Aparent aceste două lucruri nu au nici un fel de legătură. Nici de pătrunjel, nici de leuștean. Dar asta numai dacă nu dai crezare Generalului Nostradamus, care, însetat tare de adevăr și de un rom adevărat ( Zacapa), ne-a vizitat pe la redacție și ne-a lăsat lați, muți, chei și bătând din buze ca niște peștișori de acvariu.

Cu alte cuvinte, ștergeți-vă din cap toate conceptele despre lumea înconjurătoare, că urmează să spunem ce ne-a destăinuit Generalul Nostradamus de la Contrainformații militare.

Povestea ne spune cam așa (poate are ceva aromă de conspiraționism, dar dacă luăm cu moderație, e chiar ok).

Se face că în perioada mai 2004 – mai 2005, fostul cosmonaut Dumitru Prunariu a fost Ambasadorul României în Rusia. Nu intrăm în detalii despre personaj, de altfel unul fabulos pentru România, pentru că îi puteți găsi CV-ul impresionant pe internet. Ceea ce nu există pe internet este posibila apartenența acestuia la Ordinul Masonic, mai precis el fiind un posibil membru al Marii Loji Naționale din România, acolo unde ar deține gradul 33. Legătura o veți vedea mai încolo.

La un banchet organizat în capitala Rusiei chiar la ănceputul mandatului de ambasador, Dumitru Prunariu este abordat de două personaje cu aer de mister, foști agenți ai KGB-ului sovietic care-i propun nici mai mult nici mai puțin decât vânzarea unei hărți cu zăcămintele României, harta întocmită în mare secret de URSS în 1982, contra sumei de 10 milioane de dolari.

Dumitru Prunariu comunică acest lucru Ministrului de Externe al României, care comunică la rândul lui fostului prim-ministru al României la acea dată, Adrian Năstase.

Povestea continuă.

Într-o anumită Lojă Masonică Înaltă (nu știm exact ce însemnă asta, când am întrebat, Generalul Nostradamus ne-a săgetat cu o privire tulbure și agresivă), în perioada respectivă aveau loc discuții pe tema acestei oferte venite de la foștii agenți KGB, discuții la care se pare că lua parte și Adrian Năstase, alt personaj bănuit că ar fi membru al lojilor masonice. Numai că discuția pe tema ofertei respective nu a rămas între puține urechi care ar fi trebuit să audă asta ci au luat calea Washingtonului.

               Aici facem o paranteză.

Problema cu democrația din România e că noi nu ne prea punem președinte. Ni-l pun alții. Degeaba dăm tare cu ștampila și ne rățoim unii la alții în an electoral, alesul vine desemnat în plic de la Washington și noi dăm din căpuț în semn de „am înțeles”. Sau cel puți așa spune legenda urbană. Care n-ar fi chiar legendă dacă ne amintim de dansul lui Geoană zis și „Mihaela, dragostea mea”, culcat seara președinte de stat și trezit dimineață doar domnul Geoană.

Lui Năstase atunci când s-a dus la Washington să „ia firmanul domnesc”, în iulie 2004 (an electoral), i s-a solicitat nici mai mult, nici mai puțin decât Roșia Montană și Codex Aureus dacă vrea să fie președinte al României. Cam cum li se solicita voievozilor munteni și moldoveni birul când se duceau să negocieze la Înalta Poartă la Istanbul.

Acum nu ne mai ducem la Istanbul, ci la Washington.

Anyway, la întâlnirea de la Washington, Adrian Năstase purta pe deget sigiliul lui Nicu Filip, primul Mare Maestru al Marii Loji Naționale a Românei, lucru care, conform spuselor Generalului Nostradamus, va rămâne ca o întrebare fără răspuns în istoriografia masoneriei. Sau mă rog, o să-i chinuie pe cei care-i interesează acest subiect.

Ceea ce e într-adevăr chinuitor este cum de a ajuns Codex Aureus (link aici), partea care aparține României, să fie subiect de tranzacție politică, dat fiind faptul că are o valoare inestimabilă și care a fost garanția împrumuturilor de la FMI ale lui Ceaușescu care visa o Românie industrializată. Sau cel puțin așa vorbește lumea prin târg. Aia cu ștaif, care a citit mai mult de eticheta de la sticla de bere.

Și atunci Năstase a spus pa și pu,La Mulți Ani lui George W. Bush, Colin Powell, Donald Rumsfeld și un mai vedem noi la alegeri.

               Ce a urmat cunoaștem. Băsescu a obținut președinția României și Năstase o condamnare cu executare și glonț în gât în procesul „Trofeul Calității”. Acum, că povestea asta îl face pe Năstase un mare patriot, dat fiind faptul că Roșia Montană e la locul ei și Codex Aureus încă în țară, sau nu, urmează să vedem. Oricum se pare că Năstase a avut o carte în mână pe care n-a vrut să o joace. De ce n-a vrut să o joace? Asta nu vom ști probabil niciodată.

               Numai că lucrurile nu stau deloc bine pentru că atunci, la Washington, când Năstase le-a urat pa și pu, la, la, la, a prins ființă o nouă idee care avea să fie materializată câțiva ani mai târziu.

               Și așa se face ca George Soroș, omul despre care Elon Musk spunea „Vrea să erodeze însăși structura civilizației. Soros urăște umanitatea”, preia frâiele ELSA (link aici) și prin intermediul câtorva zeci de ONG-urilor, printre care și OSF sau „Fundația pentru o Societate Deschisă”, intenționează să preia puterea în Europa de Est. Și cum ar putea face asta? Racolând tineri politicieni promițători și antrenându-i pentru a atinge cele mai înalte sfere ale puterii sau pur și simplu racolând și promovând Key Opinion Leader-i, oameni care sunt ascultați și urmați de alți oameni.

Și pentru că unde dai și unde crapă, tot pe capul lui Soroș a picat și afacerea Roșia Montana care urma să fie exploatată prin intermediul companiei canadiene Gabriel Resources Gold Corporation.

               În momentul acesta Generalul Nostradamus a tras un oftat strașnic din care am înțeles cât de complicată e viața de român!

               Acum, să ne înțelegem, unde pune Soroș mâna, piciorul, ambiția, banul, tenacitate și alte cele, e musai să aducă profit. MUSAI PROFIT! Și cum poți obține sigur profit? Monopolizând tabla de joc. În cazul Roșia Montana a mers și pe mâna Gold Corporation și a companiilor de lobby și de advocacy care nu doreau doar influențarea politicienilor și a politicilor publice, ci mai întâi de toate, influențarea opiniei publice, cât și pe mâna ONG-urilor de mediu care se opuneau proiectului. Ori ieșeau bani din exploatare, ori din executarea Statului Român. Un fel de pariu sigur! Marca Soroș.

În cazul construirii de politicieni, Soroș s-a orientat tot în două direcții prin ELSA (link aici). A pregătit atât politicieni de sorginte neomarxistă și progresistă conform Școlilor de la Frankfurt și Chicago, cât și politicieni suveraniști. Tot un fel de pariu sigur! Marca Soroș.

Generalul Nostradamus a spus că în România, curentul neomarxist și progresist a fost și este susținut puternic de un oarecare Florian Coldea, fost General SRI, fost Prim adjunct și Director SRI, de Grupul de la Cluj din care zâmbește strâmb Dacian Cioloș și de Ordinului Celor 7 Scaune.

Suveraniștii, care-l au ca lider (vai de mama lor – nota redacției) pe George Simion sunt sprijiniți de alte curente formate în jurul serviciilor de informații din foști ofițeri care acum sunt în rezervă.

Să nu-i tragă curentul pe la măsele că e nasol!

               Printre cei impuși de către Soroș în punctele cheie ale Statului Român au fost (conform unor publicații – link aici) următorii

 • Sandra Pralong – fost consilier al președintelui Emil Constantinescu
 • Alexandru Lăzescu – fost director al TVR
 • Andrei Pippidi – istoric, membru în Comisia care a elaborat Raportul Tismăneanu și Raportul Elie Wiesel privind participarea României la Holocaust
 • Vladimir Tismăneanu – politolog, președinte al Comisiei Prezidențiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România
 • Andrei Pleșu – scriitor, Ministru al Culturii(28 decembrie 1989 – 16 octombrie 1991), Ministru de Externe (29 decembrie 1997 – 22 decembrie 1999), membru al CNSAS(2000 – 2004), consilier al președintelui Traian Băsescu ( decembrie 2004 – mai 2005)
 • Catrinel Pleșu – fost  director, Centrul Național al Cărții, din cadrul ICR (2009 – 2012)
 • Mihai Șora – filosof, Ministrul Educației  (decembrie 1989 – 28 iunie 1990)
 • Renate Weber –  consilier al președintelui Traian Băsescu, (2004 – 2005) europarlamentar PNL.
 • Liviu Antonesei – scriitor, jurnalist
 • Alin Teodorescu – sociolog, primul președinte al GDS, consilier al premierului Adrian Năstase, Ministru cancelar, șeful Cancelariei Primului Ministru Adrian Năstase, fondator IMAS
 • Andrei Marga – filosof, Ministru al Educației (1997 – 2000), Ministru de Externe (mai 2012 – august 2012), președinte al ICR (septembrie 2012 – iunie 2013)
 • HR Patapievici – filosof, membru al CNSAS (2000 – 2004), președinte al ICR (2005 – 2012)
 • Mircea Mihăieș – critic literar, eseist, fost vice-președinte al ICR( 2005-2012)
 • Mihai-Răzvan Ungureanu – consilier al Președintelui Ioannis, fost ministru de externe (2004 – 2007), șed al SIE (2007 – 2012), premier al României (februarie 2012 – mai 2012)
 • Cristian Pârvulescu – politolog, președintele Asociației “Pro Democrația”
 • Victor Rebengiuc – actor
 • Sabina Fati – jurnalist România Liberă, revista 22
 • Andrei Oișteanu – etnolog, antropolog, membru în Comitetul educațional al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”
 • Andreea Pora – jurnalist
 • Teodor Baconschi – teolog, fost ministru de Externe, decembrie 2009 – ianuarie 2012, ambasador al României la Vatican, în Portugalia, San Marino. Secretar de stat în MAE(2005-2006), Consilier al Președintelui Traian Băsescu (2006 – 2007)
 • Monica Macovei – europarlamentar, fost Ministru al Justiției(2004 -2007), fost candidat la președinția României
 • Alina Mungiu – politolog, șef al Știrilor TVR (1997 – 1998), a fondat Societatea Academică din România, profesoară la SNSPA
 • Stelian Tănase – scriitor, președinte-director general al TVR, fost director al Realitatea TV
 • Laura Ștefan – membră a ONG-ului “Expert Forum”, director în Ministerul Justiției( 2005-2007),  a fost declarată expert – anticorupție de către Ambasada SUA
 • Adrian Cioroianu – istoric, decan al Facultății de Istorie a Universității București, a fost unul din susținătorii introducerii Manualelor alternative, inițiativă a Fundației Soros. Fost senator, de Timiș, fost europarlamentar, fost ministrul de externe (aprilie 2007 – aprilie 2008)
 • Rodica Culcer – jurnalist, fost referent la Ambasada SUA de la București( 1985 – 1991), fost director al Știrilor TVR
 • Adrian Cioflâncă – cercetător științific, fost membru al CNSAS, coautor al Raportului Tismăneanu și al Raportului Elie Wiesel.
 • Stere Gulea – regizor, fost președinte al TVR
 • Gabriel Liiceanu – filosof, director al Editurii Humanitas( fosta Editură Politică)
 • Sorin Ioniță – politolog, fost consultant al Consiliului Europei, Băncii Mondiale și UNDP pe Europa de Est și Balcani; reprezentant al României în Comitetul Economic și Social European (EESC), secțiunile Transport-Energie și Mediu-Agricultură, fost membru în Comisia Prezidențială Pentru Analiza Riscurilor Sociale și Demografice
 • Smaranda Enache – președinte al ONG-ului Liga Pro Europa, fost ambasador al României în Finlanda (1998 – 2001)
 • Edward Helvig – șef al SRI, fost director General al Institutului de Studii Sociale, Fost consilier al Ministrului de Interne,
 • Dudu Ionescu, Fost consilier al lui Mugur Isărescu, fost deputat de Bihor, fost europarlamentar fost Ministru  Dezvoltării Regionale și Turismului în Guvernul Ponta
 • Radu Filipescu –  nepotul de frate al lui Petru Groza, membru fondator al GDS
 • Armand (Armant-Constantin) Goșu – istoric, fost consilier al Ministrului de Externe (2010 – 2012), fost membru al Comisiei Prezidențiale pentru analiza Dictaturii Comuniste în România, fost director al Institutului Român pentru Istoria Recentă
 • Dan Perjovschi – desenator, ilustrator
 • Mircea Toma – activist, ActiveWatch.
 • Mihail Bumbeș – istoric, co-fondator al ONG-ului Miliția Spirituală, cercetător în cadrul  IICCMER. A obținut, prin Miliția Spirituală, o bursă de 30.000 de dolari de la CEE Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.
 • Claudiu Crăciun politolog, lector al Catedrei de Științe Politice și Studii Europene de la SNSPA,  fost expert în cadrul Secretariatului General al Guvernului și Ministerului Educației (2004-2009). Lucrarea sa “The Learning Government Research Project:Assessing Policy Making Reform in Romania” a fost editată sub auspiciile Open Network Society și a Centrului pentru Studii Politice din cadrul Universității Central Europene, ambele înființate de George Soros.

 

               Cum ar veni Soroș a penetrat bine de tot spectrul politic și social exceptând proaspăta alianță PSD-PNL care din câte se pare nu are legătură cu școlile de la Frankfurt și Chicago și exceptând SOS-ul lui Diana Ivanovici, cunoscută sub numele de Șoșoacă.

               Target-ul lui Soroș a fost unul cât se poate de clar. În anul de grație 2024, când se aliniază astrele – alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, România să-și ia cea mai mare țeapă posibilă, după înlăturarea lui Vadim Tudor de la „butoanele” naționalismului și apariția unui așa zis lider suveranist.

               Să concluzionăm. Asta dacă până acum am reușit să nu ne dăm un cap în gură de nervi.

               România este o țară frumoasă. Românii nu sunt nici mai buni, nici mai răi, nici mai proști, nici mai deștepți, nici mai harnici, nici mai virtuoși decât alte popoare. Când am jucat la roata istoriei, ne-am trezit înghesuiți aici în marginea Europei, între imperii – Rus, Otoman, Austro-Ungar. Fiecare a venit și aluat tot ce a vrut. Nimeni, niciodată, nu ne-a fost prieten. Dar dușmani mai mari ca noi înșine, n-am avut niciodată. Trist dar realist! Totuși avem și un marele beneficiu. Din țara asta se fură de 2000 de ani și tot mai e de furat. Adică suntem niște oameni săraci trăitori într-o țară bogată

               Mister! Și ciomăgeală!

               Sovieticii ne-au cartografiat și ne-au prospectat țara aflând lucruri pe care noi nici acum nu le știm. Apoi au vrut să ne vândă harta pe 10 milioane de dolari. Aflând că e de câștigat și că noi suntem mai fraieri, l-au trimis pe Soroș să ne facă oameni politici, să ne exploateze aurul și, între timp, l-au băgat un pic la pârnaie pe Adrian Năstase.

               Soroș s-a făcut luntre și punte și a mers (credea el) la pariu sigur cu Roșia Montană, montând savant și teza (Gabriel Resources, lobby printre politicieni, advocacy prin asociații și fundații) dar și antiteza (protestele din 2013 ce aveau ca temă interzicerea exploatării miniere de la Roșia Montană), cu scopul de a scoate profit în orice configurație.

               Tot Soroș s-a făcut luntre și punte și a „educat” și politicieni din două curente oarecum în opoziție – neomarxiștii USR și suveraniștii AUR.

               Și totuși care ar fi scopul lui Soroș?

               Din punct de vedere economic scopul era fie să pună mâna pe aurul de la Roșia Montană, fie să încaseze despăgubiri de la Statul Român. Până acum e bine, aurul e la locul lui. Așa a zis și Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de la Washington. Dar stai așa, asta nu e tot.

               Vă amintiți ce am scris în primul paragraf? Că sovieticii au descoperit prin prospectare aeriană în zona Transilvaniei și în zona Hațegului mai multe zăcăminte aurifere. De ordinul sutelor. Care se pare că nu erau chiar zăcăminte, ci mai mult, un fel de tezaure îngropate. Bun. Conform Generalului Nostradamus acestea ar valora vreo 750 de miliarde de euro, adică de două ori PIB-ul României.

Dar am mai scris și că începând cu 2022, compania Total Business Land, companie administrată de Dragoș Tănase, nimeni altul decât CEO Gabriel Resources, e implicată în lucrări de cadastrare sistematică în aproximativ 20 de comune din județul Cluj. Cum ar zice unul lovit un pic de paranoia, nu cumva, băiatul ăsta știe ceva și caută tezaurele alea descoperite de sovietici din avion? Că de harta sovietică nu se mai aude nimic.

Acum, Nostradamus și-a exprimat și opinia în legătură cu spionul prins pe Otopeni în 2012 cu documente şi hărţi geologice, emise de autorităţi ale statului roman, conţinând informaţii şi date clasificate privitoare la zăcămintele de cupru şi metale rare (link aici).

„Toți vor să ne fure!” a zis Nostradamus scurgând ultimele picături din sticla de Zacapa.

Dar stai să vedem scopul politic a lui Soroș care apoi se transformă în scop economic.

               La începutul articolului am scris că lui Năstase atunci când s-a dus la Washington să „ia firmanul domnesc”, în iulie 2004, i s-a solicitat Roșia Montană și Codex Aureus dacă vrea să fie președinte al României. Și că Năstase le-a dat cu flit de a ajuns la pârnaie pe doi covrigi și-un termopan.

               Păi dacă nu le putem lua de la Năstase, poate ne ajută politicienii școliți la ELSA.

               Și cum cu USR-ul și-au luat-o în bot grav de tot pentru că s-a dovedit faptul că majoritatea celor din partidulețul condus acum de Drulă nu prea au de-a face cu politica și administrația, și aici avem o groază de exemple plecând de la Clotilde Armand, viitoarea fostă primăriță de limba franceză a Sectorului 1 din București, cercetată penal, și trecând pe la Viziteu, primarul Bacăului (vai de noi), Coliban de la Brașov (aoleu, gaură neagră) și ajungând la Fritz de la Timișoara (ja,ja, danke), la care-i adaug și pe Vlad Voiculescu fostul Ministru al Sănătății și pe Ioana Mihailă, fost secretar de stat tot acolo, urmează AUR.

Cum, nu știați? Vă spunem noi. Ia să vedem ce avem aici în poze.  George Simion bot în bot cu Nicușor Dan și Clotilde Armand. George Simion bot în bot cu fugarul Ghiță Nu Te Aștept Diseară la Portiță. George Simion lângă madam Mungiu – Pippidi și Nicușor Dan. Daaa, exact pe atunci în trimisese Soroș să umble cu Platforma Unionistă pe la toate partidele. Sau să-și cunoască colegii de asociații și fundații patronate de Soroș?

               E George Simion ultima investiție a lui Soroș care a rămas în picioare? Posibil.

               Dar ce ar da George Simion lui Soroș ca să ajungă președinte după ce se presupune că investit atât de mult în el? Transilvania? Tezaurele? Pentru că Dobrogea deja a „amanetat-o” Frăției Siriene prin vameșii de la Constanța.

               Cum? Administratorii Roșia Montană Gold Corporation, afaceri de sute de milioane de lei cu statul român. Doar cu Agenția de Cadastru au peste o sută de contracte (link aici)?

               Nu pute cumva? E Simion ultima investiție profitabilă a lui Soroș? Că administratorii Roșia Montană Gold Corporation deja caută tezaurele prospectate aerian de ruși.

               În plus, dacă belești un pic ochișorii la AUR descoperi tot felul de patrioți cu nume de români neaoși – Gantz, Akkaya, Murad. Precum și declarații de-a lui Georgel Simion în care spune că Scripcaru (fostul primar al Brașovului – nota redacției) nu are ce căuta în AUR, în schimb partidul adevăraților patrioți găzduindu-i și pupându-i pe bot pe oamenii lui – Miklos Gantz și Gabriela Urse.

               Că te ia ficatul de la atâta rom.

 

#InformațiaBrașovului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *