Serviciile de informații din România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Turcia stau cu ochii pe înțelegerile care se încheie acum pentru perioada ce urmează după conflictul din Ucraina

Frățiile arabe vor să pună mâna pe porturile maritime și fluviale ale României și zona Dobrogei cu orice preț cu scopul de a face contrabandă/ Miza parcurilor de panouri fotovoltaice ce urmează a fi construit în Dobrogea/ Analiza economică arată că autointitulații investitori NU au bani pentru a investi în parcurile de fotovoltaice din Dobrogea, dar că ar fi aproape de banii însângerați ai Rusiei/ Jocul serviciilor secrete ale Rusiei lui Putin – ne ajuți să investim în Dobrogea, te ajutăm să prosperi în Ucraina și Moldova

 

Acum vreo două zile ne-am trezit din nou cu Mafalda (SPP), Baba Vanga (SIE), Petrache Lupu de la Maglavit (SRI) și Generalul Nostradamus de la contrainformații militare, care au venit să bea ceva, pe motiv că la cârciuma din cartier se renovează de sărbători. Și pentru că suntem aviz de informație (aviz amatorilor și profesioniștilor din domeniu care se întreabă în barbă și în dodii de unde avem noi așa informații prețioase despre diverse), ne-am pus frumos la masă cu ei și am ascultat ca niște oameni cuminți și însetați (de cunoaștere).

            Încălzirea a fost dată cu un rând de Maccalan de 18 ani și cu frățiile arabe din România din perspectiva acțiunilor fostei securități. Pe scurt, că pe lung am mai discutat de tema asta – securitatea lui Ceaușescu a avut ideea să faciliteze accesul unor cetățeni din Orientul Mijlociu la studii superioare în România. Să producă școlile noastre ingineri, profesori și medici de origine arabă. Și pe tiparul KGB-ului (ar merge și o vodka), care l-a luat pe Ion Iliescu român, l-a dus la Moscova la studii, și ni l-a dat înapoi transformat în rusofil și posibil agent KGB, să avem și noi ceva spioni activi prin diferite colțuri ale lumii. Și ei ar putea activa la finalul studiilor fie în țara de baștină – Iran, Irak, Palestina, Iordania, Liban, Siria sau Libia, fie în România, amestecați printre români, fie să li se faciliteze stabilirea în occident. Pentru explicații mai lămuritoare, o lectură captivantă ar fi Orizonturile Roșii ale lui Pacepa. Securitatea avea spioni care furau secrete industriale pe care fie le folosea Statul Român, fie le vindea Ceaușescu în URSS. Situația era atât de serioasă, încât ni se dusese vestea de cât de buni erau românii la asta. Nu știam noi multe, nu aveam multe, mai haleam și comunism pe pâine pe cartelă, dar când ne-am dus la ciordit de brevete industriale, temelie le-am dat.

               Studenții arabi aduși de Ceaușescu în România aveau acces la bunuri care nu se găseau pe piața din România. Ca celebrele săpunuri FA, țigările KENT, ness-ul ALVORADA și AMIGO, deodorante, ștrampi, gumă de mestecat, casete sau benzi cu muzică occidentală, video și casete video cu filme „imperialiste” care conțineau scene deșucheate și certate cu morala socialistă, blugi, whisky, care erau adevărate monede de schimb. Practic, așa a început povestea de contrabandă a acestor studenți, în timp ce învățau și care e faza cu acțiunile de agenți secreți. Securitatea închidea ochii pentru că oricum avea planuri mari pentru ei. Și pentru că mai puneau și ei mânuța pe ceva pe persoană fizică ca să ducă acasă. Ca să dea mai târziu la doctori sau pe kg de carne.

Urâte vremuri!

              Povestea contrabandei s-a diversificat la începutul anilor 90, s-a multiplicat și oarecum legalizat. Pentru că în anii 90 era o întreagă debandadă, o piață nereglementată, o fiscalitate laxă și o administrare a ei care se rezolva ușor cu o șpăguță. Paradis pentru niște indivizi școliți să facă chestii ilegale. Asta în timp ce restul poporului era amețit de aerul libertății și de gagicile dezbrăcate din aproape toate ziare.

               Dar studenții noștri au crescut și cu ajutorul ofițerilor fostei securități au pus mâna pe vămile și porturile maritime și fluviale ale României. Tunurile mari, milioanele de euro, traficul de țigări, parfumuri, GPL,  și ulterior droguri, izvorăsc toate din aceeași obârșie. Vechea securitate de sorginte filorusă!

               Fie că vrem, fie că nu vrem, că ne place sau nu ne place, fantoma hâdă a lui Ceaușescu ne rânjește când atacăm această temă.

               Pentru că practic, atunci când vorbim de vămile României, vorbim de o frăție a vameșilor, și ea înrădăcinată și înșurubată bine, și de o frăție arabă. Care împreună au un istoric foarte profitabil. Și care mai nou a cooptat și grupuri de interese rusești, interesate să treacă prin vămile noastre bunuri care acum sunt supuse embargoului. Precum și mărfuri contrafăcute. Plecând de la haine și parfumuri și ajungând la produse petroliere, Gaz Petrolier Lichefiat, alimente contrafăcute, și mai nou Captagon, Crystal, Ecstasy și alte droguri despre care auzim pe la televizor și care ne nenorocesc copii. Pentru ei sunt doar mărfuri profitabile.

            De la Macallan de 18 ani s-a trecut la Glenffidich de 18 ani și la interesul frățiilor arabe. Care este acela de a căpușa în continuare atât economia națională a Românei, cât și siguranța traversării vămilor fără nici o durere de cap cu orice mărfuri. Și pentru asta au penetrat sistemul politic până la vârf. Profiturile mari rezultate din contrabandă sunt cheltuite pentru a menține Orientul Mijlociu într-o zonă permanentă de conflict. Sau cum ar veni, perpetuează ce au învățat în anii studenției.

            Petrache Lupu de la Maglavit a zis-o tare și apăsat. Ne permitem să-l cităm, că prea a zis-o bine – „Iar conservele KGB-iste care au perpetuat acest sistem nenorocit, astăzi le găsim înfipte bine fie în vârful partidelor care se declară naționaliste, pline de patrioți înfuriați care nu mai înțeleg nimic din ceea ce înseamnă a trăi în prezent și de provocatori isterici care-l adulează pe Ceaușescu, sau, mai grav, pe Antonescu. Aceste conserve KGB-iste s-au asociat cu arabi, ruși, turci și alte neamuri, oameni care fac parte fie din structuri mafiote, fie sunt recrutați de servicii de informații de te miri unde, dar care au legătură cu Rusia, și încearcă să creeze în România structuri asociative economice (companii – nota redacției) care să fie peste structurile similare din România cu scopul de a crea confuzie și de a destabiliza mediul economic.”

            Au mai fost pomeniți printre alții și Zaher Iskandaranis.

De numele lui Zaher Iskandarani se leagă perioada gri ai anilor de tranziție, când România nu făcea parte nici din NATO, nici din Uniunea Europeană. Libanezul se ocupa cu contrabanda: aducea în România vagoane pline cu baxuri de țigări și băutură.

Presa vremii a scris, bunăoară, că într-un singur transport, Zaher Iskandarani a acoperit cererea de țigări din România pentru o scurtă perioadă de timp. Ulterior, Zaher Iskandarani a găsit că ar fi mai profitabil să producă țigări și alcool în România, astfel că și-a deschis fabrici clandestine în două comune din județul Timiș.” link aici.

S-a discutat printre altele și despre Omar Hayssam, prima persoană care a fost judecată și condamnată pentru terorism, în ultimii 30 de ani, în România. El a fugit din țară prin portul Midia exact prin locul unde acum se chinuie un offshore cu acționariat arab și rus să pună mâna pe o dană portuară construită ilegal. Pentru ce le trebuie oare? Pentru acțiuni de extrafilare a agenților când este cazul, pentru droguri, contrabandă?

„Implicarea lui în dosarul răpirii jurnaliștilor români din Irak i-a adus 20 de ani de închisoare, după ce procurorii au arătat că omul de afaceri se afla în legătură cu grupări teroriste din zona Golfului și din Orientul Apropiat.

În 2006, înainte de pronunțarea sentinței definitive, Hayssam a fost eliberat din arest pe baza unor documente medicale controversate, din care reieșea faptul că suferă de cancer în formă avansată. Câteva zile mai târziu, el a fugit din țară, stârnind un scandal fără precedent, în urma căruia și-au dat demisia: Radu Timofte (șeful SRI), Gheorghe Fulga (șeful SIE), Virgil Ardelean (șeful DGIPI) și Ilie Botoș (procuror general al României).” link aici

Apoi a mai fost pomenit și un alt personaj proaspăt și adus la nivelul actual. Și care prin faptele sale infracționale ne arată DE CE E ATÂT DE MULTĂ NEVOIE DE PORTUL CONSTANȚA.

Nu-i așa că n-ați auzit de Karim Bouyakhrichan? Citiți mai jos

„Acum, vine partea a doua a poveștii: legăturile pe care Karim Bouyakhrichan, unul dintre liderii ”Mocro Maffia”, le are cu România! ”Mocro Maffia” are o structură piramidală pe clanuri. Din care face parte și clanul Rocky, coordonat de Mimoun Kaabouni. Acesta a introdus în țara noastră, în urmă cu aproximativ 10 ani, cea mai mare cantitate de droguri, nu mai puțin de 2,5 tone de cocaină, livrate într-un singur transport! Valoarea, uluitoare: 625.000.000 de euro!

Acțiunea s-a petrecut în perioada aprilie-iunie 2016, când oficial în acte a fost trecut un transport de banane. Cei care aveau să fie inculpați, membri ai clanului Rocky, au introdus, prin Portul Constanţa, nu mai puțin de 2.500 de kilograme de cocaină, în spaţii special amenajate ale unor containere. Mimoun Kaabouni, Narvaez Ramon Diego, Mikailionis Nerijus, Laurincikas Audrius, Gaidamavicius Vygantas și Miceika Tadas au încercat să scoată din România drogurile provenite din Columbia și care ar fi urmat un traseu către Europa de Vest.” link aici.

            Nouă ne place când apar în aceeași propoziție niște cuvinte cheie – mafia, droguri, Portul Constanța, frății arabe. Al naibii de mult. Pentru că asta arată măsura corupției din România și incapacitatea instituțiilor de forță de a controla fenomenul infracțional, în ciuda faptului că serviciile noastre de informații dau informări peste informări. Și dacă mai e și băutură de calitate pe masă și spirite care „se sparg” filosofic, cu atât mai bine.

            Aici a intervenit Baba Vanga, pe care o cităm cu mare drag – „Trebuie să înțelegem un lucru. Vechii securiști, cei care au nășit frățiile arabe și care stau la baza a ceea ce se numește STAT PARALEL, o castă închisă care face ce vrea ea și nu CE PREVEDE LEGEA, visează să controleze fiecare palier economic. Împreună cu frățiile arabe și cu banii Rusiei, vor ca pe fiecare ramură economică să creeze o entitate, sau un grup de entități, care să submineze companiile cinstite de pe acea ramură. Pentru a face asta vor inclusiv să blocheze investițiile prin PNRR prin participarea la licitații cu un preț mic, sub prețul pieței, să execute o parte infimă din contract, apoi să se judece cu contractorul, să-l hărțuiască și SĂ ÎNTÂRZIE CÂT MAI MULT POSIBIL livrarea, cu scopul de a crea haos și neîncredere.”

            Aici am remarcat că Baba Vanga ține la băutură, era chiar coerentă. Bravo ei!

            Și pentru că primele pahare și zece mâini de pocher au fost de încălzire, Nostradamus de la contrainformații militare și-a dat haina jos și a pus-o pe scaun, semn că se încălzise și că se trece la discuții aplicate, a desfundat un Laphroaig de 18 ani, și-a umplut paharul și a glăsuit că are el o bănuială gravă în legătură cu Alexandrion (coniacul, Nawaf Salameh pentru cei care au deschis radiourile mai târziu). Asta dacă tot începusem să discutăm despre frațiile arabe, contrabandă, terorism, droguri și zona Dobrogei.

            Și a zis Nostradamus în timp ce legăna ușor paharul cu licoarea scoțiană, că Alexandrion a dat veste în țară că se bagă puternic pe energie solară, pe panouri, pe energie verde și altele conexe, și are scopul de a construi un parc fotovoltaic. Adică e deschis către viitorul energiei verzi, ca un mare investitor, pentru care inovația în domeniu este piatra de temelie. Și că aruncă în joc cinci sute de milioane de euro. Hai șapte sute de milioane, că are de unde. Companiile care fac această investiție ar fi Domeniile Salameh SRL, iar administrator este NSSGI Managemnt LTD. Domeniile Salameh SRL mai apare și în companiile Wind Fields SRL, Winderland SRL, Sunplots SRL, Green Hydrogen Investments SRL și Power Storage Solutions SRL. NSSGI Managemnt LTD mai apare și în companiile Domeniile Alexandrion Rhein 1892 SA, Sidera Quarts SA, Rimrok Consultanta și Administrare SRL, Alexander the Great Consultanta si Administrare SRL, Alexandros Long Term Rental SA, NS & Sons Global Investment SA, Place – Price – Product SRL, Alexandrion Education Center SRL, NSS Financing Team SRL, Alexandrion Transilvania SRL, Alexandrion Banat SRL, Iconic Distributie SRL, Alexandros Motors SRL, Vitis Murfatlar SRL, Domeniile Salameh SRL, Alexandros Retails SRL, Hotel New Montana SRL, Alexandrion Wines & Spirits SRL, Alexandrion Trading SRL, Alexandrion World Travel SRL, NSSGI Assets SRL, Wind Fields SRL, NSSGI Renewables SRL, Winderland SRL, Alexandrion Horeca SRL, Sunplots SRL, NSS People First SRL, Green Hydrogen Investments SRL, Power Storage Solutions SRL, Iconic Wines SRL. link aici.

            Un melanj de alcooale, vânt, hidrogen, consultanță, motoare, horeca și baterii. Sau cel puțin așa iese dacă traduci din engleză.

            Paranteză!

            În momentul ăsta al discuției a pornit un radio pe care-l avem prin redacție, dar care nu are baterii și nici nu e în priză. Din difuzorul lui s-a auzit o voce gâjâită de manelist cu ștaif –  „Allooo, allooo. Consiliul concurenței ești pe recepție. Zi-i lu David Carstens….ca sa micșorat bugetul la cafea. Să nu mai bată drumul pe la voi. Mai bine pe câmpii…mai bine pleacă acasă…” După care s-a închis.

            Care cafea, care câmpii, care Consiliul Conscurenței ?

            Dar să continuăm.

            Numai că dacă iei companiile la puricat și faci o scurtă analiză financiară asupra afacerilor lor și te uiți la profiturile grupului Alexandrion, acesta nu are banii necesari de începe treaba cu parcurile fotovoltaice. Pentru că ghici unde răsar parcurile fotovoltaice? Pe câmpurile strategice din Dobrogea!

            Dacă mai analizăm și resursele umane angajate în companiile de mai sus , mai dăm de-o belea – nu există personal tehnic de specialitate angajat. Nici să conducă, nici să proiecteze parcuri fotovoltaice. Cum ar veni, le face prin bluetooth, prin wireless? Cum naiba le montează? Cheamă un electrician? Vine Dorel?

            „Bine, acum să nu acuzăm companiile de lucruri ilegale. Ele funcționează în România, plătesc taxe, impozite, se supun legislației în vigoare. În schimb, dacă te uiți atent, nu au capacitatea financiară și expertiza tehnică să intre în domenii strategice precum energie și comerț cu produse energetice. Care mai sunt și strategice a replicat Mafalda fixând becul din tavan cu privirea în timp ce se legăna pe scaun.

            „Păi și de unde are Alexandrion ăsta mălai?” a întrebat Petrache Lupu de la Maglavit (SRI) în timp ce scurgea ce a mai rămas din sticla de Laphroaig de 18 ani și căuta din ochi „regina” Lagavulin de 16 ani (ups, minoră). La care intervine Baba Vanga (SIE) și zice „Frăția arabă zice pe la colțuri că ar fi unii dispuși să bage banii negrii ai rușilor, dați cu găleata de FSB, că au făcut nu știu ce înțelegeri cu business pe Ucraina, să curgă banul. Că na, acum bani sunt, depinde de unde vin.”.

            Interesant e că aici a intervenit și Mafalda (SPP) care deși părea absorbit de lumina becului din tavan, a zis că el crede că banii de vrea să-i bage FSB prin intermediul Mafie Ruse în parcurile fotovoltaice din Dobrogea provin din contrabandă cu produse petroliere supuse embargoului, sau alte fonduri de provenință incertă dar cu suspiciuni legate de Kremlin.

            Și s-a făcut o liniște de s-a auzit cum placa Ouija care s-a materializat de naiba știe unde a desfăcut sticla de Lagavulin!

            Pentru că lucrurile au luat o întorsătură serioasă, și cam toată lumea era în cap, am convenit să vorbească placa Ouija mai departe. În uralele auditoriului care deja făcea economie de vocale din cauza intoxicației cu alcool. De calitate.

            Și placa a zis. MARE ATENȚIE! Stați geană și luați notițe.

            „Cum ar fi ca acest parc fotovoltaic făcut pe banii Rusiei lui Putin să bage curent în viitoarele capacități NATO din Dobrogea? Dar dacă mai pleacă ceva curent și la ucraineni care au infrastructura energetică aproape zob, că s-a ocupat Putin de asta? Și parcul ăsta ar fi controlat de Rusia prin diverse companii ascunse bine prin offshore care mai și exportă profitul? Cam cum s-ar duce naibii tot ce însemnă miză politică și geostrategică, când ai Rusia la butoanele care dă curent bazei NATO și Ucrainei?”

            Mafalda de la SPP a ridicat două degete în aer și a articulat următoarele, întrerupând placa Ouija din expunere – „Eu am auzit că, hâc, în Dobrogea, băiatul ala care a făcut PUZ, PUD, certificate de urbanism, rahat cu mac…ăla care a luat autorizațiile de la primărie care să facă fotovoltaice, hâc, mă scuzați, parcuri de fotovoltaice, deși n-are bani să le facă pentru că numai gurița e de el, nici nu vrea să le dea altora. Etnicii turci din Dobrogea, o comunitate EXTREM DE RESPECTATĂ, au apelat la neamurile lor din, hâc, mă scuzați, Turcia care s-au arătat interesate să investească în Dobrogea în această afacere. Numai că golanul nostru, hâc, mă scuzați, omul nostru vrea asocieri, pune condiții, face pe inabordabilul. Ne mai facem și de rahat că, mă scuzați, lăsăm din ăștia să facă legea pe aici, mai ales că vorbim de un domeniu strategic. Hâc!”

            „Și dacă” a continuat placa Ouija, în timp ce toți stăteau cu ochii injectați de la whisky pe ea, părând că nu înțeleg ce mama zmeului se întâmplă, așadar „și dacă lui Alexandrion i s-a promis că intră în Ucraina ca singur importator de alcool pe zona de est și sud? Dacă i s-a promis că dacă îi ajută pe ruși în România cu parcul fotovoltaic, i se vor deschid piețele din Moldova și Ucraina? Cum e să fi singurul furnizor într-o țară unde consumul este extrem de mare, și după război va fi și mai mare datorita stărilor depresive în care o să intre populația? Păi nu-i asta afacere de te-ai face frate și cu FSB-ul? Pentru că profiturile din alcool la un moment dat le vor depăși pe cele din energia furnizată, deoarece în Ucraina și Moldova va fi lăsat să introducă o calitate mult inferioara a alcoolului, inclusiv contrafăcut? Și profiturile să fie băgate în propaganda rusească?”

            „Dar dacă” a subliniat placa Ouija „ Alexandrion ar fi lăsat și încurajat să deschidă în Ucraina și Moldova o rețea de magazine ieftine, cu produse proaste dar accesibile tuturor, în care la loc de cinste să fie alcoolul de proastă calitate, dar mult?”

            La care Petrache Lupu de la Maglavit (SRI) ridică două degete și spune – „Dar de ce nu-l lasă să vândă și pe zona de vest alcool? Acolo nu se bea?”.

            „Acolo acționează mafia alcoolului din Cehia și Polonia…Chiar acum, când voi beți și eu vorbesc, se pare că un anumit Păpușoi, cunoscut sub multe nume în multe țări încearcă să livreze primele cantități de alcool la Dnipro…” a zis placa Ouija.

            Și în acest moment, radioul din redacție (ăla fără baterii și fără cablu la curent) s-a deschis, și din boxe s-a auzit o voce misterioasă, cu reverberații, care rostea grav și apăsat – „Păpușoi….Păpușoi…te știam inventiv, cu multe nume și cetățenii, extrem de descurcăreț. Dar nu fi și sifon. Fugi repede la kazahi ca să te plângi că cineva te toarnă, e cu ochii pe tine și că te dă a în primire. Tu nu vrei să înțelegi ca tu, colegul tău Alexandrion și prietenul lui David Carstens sunteți marcați. Și că nici un petrolist respectabil din Pireu, Salonic, Izmir sau din Kazahstan nu vor proiectoarele pe ei. Ca să le fie urmărite toate mișcările. Spune tu, Păpușoi, de ce crezi ca te-a ocolit toată lumea bună la Londra? Și nu mai manipula oamenii spunând povești lipsite de adevăr despre Aliev cum o făceai la Istanbul, la Hotel Tuyap anul trecut. Și spune tuturor cum i-ai țepuit pe ucraineni. Lumea bună de la Odessa și din Burgas nu te uită. Și vezi că nu-i frumos să livrezi la americani ce ai cules de la băieții de pe strada Arbat. Păpușoi, venim după tine, Păpușoi. Păpușoi, fi cuminte, Păpușoi. Fetele ca tine sunt găsite dimineața făcând plajă pe geamandură și zâmbind strâmb.” Și pac, s-a închis.

            Rumoare!

            Și din nou, placa Ouija a înșfăcat sticla de pe masă și a sărit pe geam, Generalul Nostradamus a început să urle „unde e sticla, cum de vorbește placa Ouija și radioul fără curent, ce mama naibii se întâmplă în țara asta?”,  Petrache Lupu de la Maglavit a strâns jetoanele de pe masă profitând de degringoladă, Mafalda și Baba Vanga au început să danseze pe melodia „Made in Romania”.

            Curată nebunie!

            Promitem că ne lăsăm de băut.

 

#InformațiaBrașovului

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *