Decredibilizarea SRI – operațiune hibrid în beneficiul Rusiei

 

Cine profită de pe urma scandalului care îl are protagonist pe Coldea? Evident, Rusia!/ Scandalul Coldea – unde de șoc în societatea românească / Legătura dintre „Frățiile arabe” și structuri extremiste din România/ 20.000 de dolari șpagă pentru un singur container cu mărfuri contrafăcute/ Un director a unei stații locale TV ce aparține unui trust media național a fost prins cu tehnică de interceptare audio-video într-o unitate NATO din România

               Se vede de la o poștă, nefiind necesar să fi expert în strategiile serviciilor de informații, faptul că „afacerea Coldea” este mai mult o gogoașă umflată din punct de vedere a imaginii oferite publicului.

               Avem toată convingerea că faptele reclamate EXISTĂ și SUNT REALE! Și sunt urmarea faptului că foarte mult timp, Generalul – Locotenent Coldea a folosit serviciul de informații din subordinea lui ca pe propria companie. Mai mult, avem toată convingerea că informațiile strânse de ofițerii de informații au fost utilizate în scopul îndeplinirii unor alte obiective, obscure, care nu au legătură cu interesul cetățeanului. Și mai avem convingerea că în proporție foarte mare, ofițerii serviciilor noastre de informații n-au uitat pe care drapel au jurat și cărui popor își dedică viața și activitatea.

               O analiză a lucrurilor care se întâmplă în ultimele două săptămâni ne duc la o singură concluzie. Concluzie care este răspunsul la întrebarea – Cui îi folosește tot acest scandal? Cine profită de circul mediatic zilnic, prezentat episod cu episod, personaj cu personaj și faptă cu faptă?

               Cui îi folosește acest scandal? Rusiei lui Putin. Pentru că dacă avem intuiție, realizăm că ceea ce vedem este o operațiune de război hibrid în curs de desfășurare privind decredibilizarea instituțiilor de forță, în general, și a serviciilor de informații în particular.

               O serie de „conserve” de orientare rusofilă escaladează logica oratorică și bunul simț seară de seară la posturile TV de știri, făcând jocul murdar al Rusiei. Informații parțial adevărate sunt efectiv trântite cu patos în ochii și urechile românilor cu eticheta de ADEVĂR ABSOLUT, de foști ofițeri ai serviciilor aflați acum în rezervă, care au abilitatea de a construi și transmite o imagine mentală pe baza a două informații false și trei zvonuri și povești cu spioni.

               Dacă înțelegem ciclurile sociale, cele de 25 – 30 de ani, ieșite din laboratoarele serviciilor de informații, cicluri potrivit cărora fiecare generație trebuie să treacă ÎN MOD NECESAR printr-o criză economică, una socială, o pandemie, inflație, deflație, progres și regres, ceea ce se întâmplă acum în România este asemănător cu ceea ce a urmat schimbării de paradigmă din 1989. Și atunci, ca și acum, instituțiile de forță ale statului, securitatea lui Ceaușescu, armata, toate erau arătate cu degetul și reduse un nivel minim de credibilitate.

               Cine profită de acest scandal menit să decredibilizeze instituțiile de forță?

               Structurile politice de tip extremist, gen SOS și AUR, formațiuni hrănite ideologic și finanțate de Kremlin, dar și de „Frățiile arabe”. Acum există prilejul unic, mai ales că ne aflăm în plină campanie electorală, să convingă oamenii că ei sunt soluția pentru salvarea României, promițând eradicarea unui sistem care ține România la nivelul unei colonii cu scopul de a o dezrădăcina de tradițiile și credința sa.

               Am demonstrat în multe rânduri faptul că „Frățiile arabe”, aceste structuri economice asupra cărora planează suspiciuni de infracționalitate transfrontalieră cu implicații grave (plecând de la contrabandă cu diverse bunuri și continuând cu trafic de droguri de mare risc și finanțarea activității unor celule teroriste din Orientul Mijlociu), își au filiația în tenebrele gândirii și acțiunii securității lui Ceaușescu. Securitate care după ce le-a creat ca rețele informative cu gir sovietic, a ajuns să profite economic de ele după schimbarea de paradigmă din 1989. De atunci „Frățiile arabe” derulează operațiuni comerciale legale, dar mai ales ilegale, operațiuni de import-export prin porturile maritime de la Marea Neagră și prin porturile fluviale de la Dunăre pe care au ajuns să le controleze, trafic de persoane, trafic ilegal de substanțe de mare risc, contrabandă cu bunuri supuse embargourilor internaționale. Tot ele dețin mii de companii care se ocupă cu evaziunea fiscală și exportul de capitaluri în paradisuri fiscale, paradisuri care nu sunt sub jurisdicția Statului Român, dar care sunt sub controlul beneficiarilor care i-a recrutat. Dar cum creația ajunge să-și devoreze creatorul, „Frățiile arabe” au ajuns să comande ele în ceea ce însemnă felii mari din economia României, să obțină prin infracționalitate sume extrem de mari de bani în dauna Statului Român și să ajungă să controleze personaje de la vârful politicii sau chiar să fie ele însăși la butoane și să mai obțină și coduri ORNISS pentru a avea acces la secrete de stat.

               Exemple

               Omar Haysam era un privilegiat al deplasărilor în străinătate ale delegațiilor de stat de la Cotroceni și de la Palatul Victoria. Asta însemnând și faptul că era bine înșurubat la vârful statului. Că doar, nu-i așa, cine naiba să se ia de tine, afacerile și prietenii tăi când ai ușile deschise la Palatele Cotroceni și Victoria. Asta nu l-a împiedicat să fie implicat în răpirea jurnaliștilor din Irak în 2005. El a fost condamnat pentru terorism și acum se află în penitenciar. Circumstanțele răpirii nu sunt clare, la fel cum nu sunt clare nici sumele de bani plătite ca răscumpărare pentru jurnaliști și nici unde au ajuns banii plătiți ca răscumpărare. Asupra lui planează suspiciuni de apartenență la serviciul de informații siriene și nu numai.

Nawaf Samaleh, proprietarul Grupului Alexandrion este un alt personaj care se pare că este în siajul fostei securități a lui Ceaușescu . Chiar acum câteva săptămâni apăruse informația că personajul acesta e posibil să-și dorească să facă afaceri cu energii regenerabile, el neavând nici un angajat specializat pe așa ceva și, în urma unei analize, nici banii necesari. Se mai specula și faptul că există o suspiciune asupra lui de apropiere de anumite rețele rusești de investiții și influență care doresc să pună mâna pe sectoare strategice din România, să creeze monopoluri (ca în cazul importurilor de GPL) prin intermediul a diferite companii cu capital obscur (gen companiile Takida sau Callatis Group) în porturile maritime Midia-Năvodari, Constanța Sud-Agigea și Mangalia. – link aici

Mai mult, acest personaj a fost implicat și într-o posibilă tentativă de compromitere a unor demnitari ai Statului Român – Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, șefa Curții Supreme, Corina Corbu și directorul Rezervelor de Stat, Georgian Pop, sunt surprinși în cadrul unui eveniment de deschidere a unui magazin de băuturi ce aparține lui Nawaf Samaleh din Brazilia (oare cui a vrut Coldea să-i arate pisica).

Mohhamad Murad, actualul candidat AUR la Consiliul Județean Constanța „…a venit în România în 1982 din Liban ca să studieze medicina şi a ajuns după 30 de ani să fie unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară. El spune că veni­turile celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia pe care antre­prenorul le deţine pe litoral se situează între 15 şi 20 mil. euro. Cifră ce îl poziţionează potrivit datelor ZF pe prima poziţie în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră. De asemenea, Murad şi familia sa au afaceri şi în domeniul imobiliar, mai deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods şi lanţul de restaurante Springtime.”link aici . Legături cu securitatea lui Ceaușescu? Suspiciuni mari mai ales că se încadrează exact în povestea studenților arabi aduși de securitate pentru a întemeia rețele pro ruse în Balcani. Rețele care, spun gurile rele, l-au „pensionat” săptămâna trecută pe fostul șef al contraspionajului care ar fi avut legătură cu niște parfumuri venite de la Beirut.

Murad a ajuns din mare antreprenor, mare politician, culmea, la AUR, partid care se bate cu cărămida în piept că e partid tradiționalist, ortodox și patriot.

               Ne întrebăm dacă nu cumva există o temă ocultă pentru Dobrogea, posibil crearea unei „Noi Palestine” prin intermediul controlului economic al zonei? Chiar în Uniunea Europeană, chiar sub nasul nostru?

               Coincidențe? Sau suspiciuni rezonabile?

               România are acum parte de unde de șoc. Și asta după ce zeci de ani s-a perpetuat un sistem subteran de rețele de influență economică și politică care făceau tot posibilul să ocolească legea. Personaje care au depus jurământul pe drapel au minimizat importanța poporului român, singurul lor scop fiind maximizarea profitului personal și o luptă surdă pentru influență și putere.

Acum suntem în pragul unor reforme adevărate. Ceea ce echivalează cu o curățire totală a ceea ce însemnă statul paralel, o rețea parazitară în dauna României. Și aceste reforme vizează serviciile secrete și mizeria pe care acestea o țin ascunsă de ochii publicului. Sursele noastre indică faptul că vor fi făcute publice o serie de dosare care vizează oameni de afaceri, unii dintre ei parte a „Frățiilor arabe”, politicieni, legături dintre criminalitatea economică și interesele străine, în principal ale Rusiei și ascensiunea unor personaje pe care le vedem zilnic la posturile de știri.

Bravo, domnule Hellvig, tocmai se deconspiră filierele arabe din care face parte și „Frăția arabă”.

Această undă de șoc care va mătura societatea românească este necesară pentru restabilirea scării de valori, scară de valori care în prezent este eșuată.

               În plus, mai nou, în anumite medii se vorbește de „noul” DNA, o structură care va asculta numai de lege și de Direcția Generală de Informații a Armatei, o structură de informații care se coordonează direct cu NATO. Aceste structuri vor devoala relațiile unei adevărate mafii cu legături în „Frățiile arabe” și cercurile de interese chineze și ruse, mafie care încearcă să domine economic România.

Și ca să înțelegem că acest „nou” DNA a început să lucreze și să aibă rezultate, avem exemplul procurorului Mihai Alexandru Stanciu, cel care a preluat șefia DNA Constanța, începând cu data de 23 februarie 2024. Și care a prins un cetățean ucrainean care oferea nu mai puțin de 20.000 de dolari americani șpagă pe un container cu marfă pentru trecerea prin Vama Constanța a cel puțin patru containere.

               Cu ocazia asta am aflat și noi cât costă să treci un container de marfă prin Vama Constanța și să cumperi orbirea și muțenia temporară a vameșilor de aici – 20.000 de dolari. (…), inculpatul ar fi promis, în mai multe rânduri, unei persoane suma totală de 90.000 USD pentru ca aceasta să-și exercite influența pe care ar fi pretins că o are asupra funcționarilor cu atribuții de control din cadrul birourilor vamale din Portul Constanța, respectiv Constanța Sud Agigea, ambele din județul Constanța. Acesta intenționa să-i determine pe aceștia să permită intrarea pe teritoriul României a patru containere ce conțineau bunuri care aduc atingere dreptului de proprietate intelectuală (încălțăminte). Inculpatul ar fi promis să ofere pentru trei dintre containere suma de 20.000 USD/container, iar pentru cel de-al patrulea suma de 30.000 USD.”  – link aici .

               În primul rând un mare bravo pentru DNA Constanța. Vă rugăm să nu vă culcați pe o ureche, cu o floare nu se face primăvară. În al doilea rând, pentru fetele și băieții care lucrează în vamă, un mare avertisment – stăm în continuare cu ochii pe voi. Faceți bine și dați drumul la o spovedanie completă. Apucați-vă de devoalat cum ați făcut și cu containerele de parfumuri, de ați lăsat un biet tânăr pensionar special fără banii puși deoparte pentru bătrânețe. Patru, cinci containere cu mărfuri de contrabandă sunt praf în ochii prostimii, vrem să vedem cum ies la lumina zilei miile de containere care au trecut prin vămi fără nici un fel de opreliște și control.

La momentul editării acestui articol ne-a venit o informație potrivit căreia un director a unei stații locale TV ce aparține unui trust media național a fost prins cu tehnică de interceptare audio-video într-o unitate NATO din România. Vom reveni luni pe larg cu această informație.

 

#InformațiaBrașovului

Foto copertă – Fanatik.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *