Coliban + Flavia + Dragoș David = LOVE!

A schimbat administrația USRPLUS a Brașovului ceva? NU! Doar s-a pus în capul „ combinațiilor”

Tocmai postam ieri un articol „ USRPLUS – Hipstereală cu tupeu. „ O Românie fără hoție” a fost doar un slogan electoral – https://bit.ly/3k8dN6D ) în care Madam Boghiu din fruntea USRPLUS și fruntea primăriei lui Allen a girat o ilegalitate în legătură cu muzeul păstorit de către Asociația AMURAL apărut din senin în catacombele de după zidurile de apărare ale Brașovului.

Și din câte se pare, a apărut și o plângere la DNA, Link – https://bit.ly/3B0tROU.

Bine, pe madam n-o deranjează chestia asta, că mai are o serie de procese deschise de când administra „ Asociația Îngrijiri la Domiciliu” . Deci e obișnuită cu mersul la „ cremenal” și cu citațiile primite prin poștă. Și stai așa, să vezi continuarea!

Și cum nenorocirile nu vin singure, că na, așa e când te trezești stăpân pe Brașov, că s-au înghesuit toți cu ștampila în mână să voteze că l-au văzut pe Coliban ca alternativă la maestrul combinațiilor, Georgel, PSD-ul se mai plânge de altă combinație de partid.

Care ne arată că, cităm de pe Facebook „ Se pare că circuitul practicat de cele două Agenții este ca după ce angajează personal, a doua zi să se emită decizii de delegare la Primăria Brașov (… ) Grupul nostru de consilieri locali ( PSD – N.R. ) a cerut încetarea de îndată a înțelegerilor și combinațiilor pe care le are Primarul Coliban cu conducerile celor două entități: Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă și la Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov (…) Nu putem să ignorăm faptul că oamenii de casă ai USR apar în Primărie cu delegări, de pe o zi pe alta”.

Stai așa. Cum? Agențiile păstorite de fostul PD-L-ist Dragoș David livrează personal către Primăria lui Coliban și a Flaviei? Adică angajează oameni desemnați de către USRPLUS la Brașov, oameni care imediat iau calea Primăriei prin delegare. De ce ar face trotinetiștii treaba asta? Cumva ca să nu încarce schema de personal a Primăriei? Sau să nu încarce bugetul? Sau la marea negociere-combinație USRPLUS i-a promis lui Dragoș David că rămâne pe scaun la agenții dacă se poartă frumos și furnizează niște personal indicat cu nume și prenume de către trotinetiștii de serviciu? ( Articol pe această temă – https://bit.ly/3sNsXCx ). Combinație cu mister! Așadar între USRPLUS și fostul PD-L e „ pupătură” în bot la ceas de mare taină pe prosteală și bugete.

 

 

Și asta nu e tot!

Un jurnalist solicită zile acestea pe un grup de whatsapp de comunicare a Primăriei Brașov lista consilierilor care-l acompaniază pe Coliban. Și vine lista. Tot pe whatsapp. Și lista cuprinde următoarele nume : BOLDEANU Sorina, CÎRJAN Nicoleta-Camelia, DASCĂLU Radu, LUPU Liviu-Sebastian, MIHAIL Horia-Sorin. Precum și câțiva voluntari, care nu sunt neapărat în slujba lui Coliban : MICU Bogdan-Marian, NEAGOE Raul-Ladislau, ERMUTH Petronela.

Suspect e altceva la aceste liste. Lipsa Adrianei Miron, consilieră a primarului care taie și spânzură prin primărie. Cică ea ar fi fost trimisă să-l ajute pe Allen că cică l-a cam leșinat situația, care evident îl depășește, și nu poate să controleze mai nimic.

Și atunci, pe același grup a survenit și întrebarea pertinentă care solicita lista cu cei angajați la Agenția Metropolitană ( Agențiile Metropolitane ) condusă/conduse de Dragoș David, delegați la Primăria Brașov.

Răspunsul, evident, a fost acela de a ne adresa Agenției/Agențiilor cu o cerere pe Legea 544 privind liberul acces la informații de interes public.

Hopaaa! Stai să mai explicăm o dată, mai simplificat, că deja e cu dureri de cap.

Așadar. În Primăria Brașov, apar indivizi agreați de către administrația USR PLUS, care fac și dreg, dar care nu sunt angajați ai Primăriei. Ei sunt angajați ai unei entități la care Primăria Brașov este asociată. Entitatea este condusă de un vechi PD-L-ist, fost europarlamentar, respectiv Dragoș David.

Ce rezultă de aici. Rezultă că Coliban + Flavia + Dragoș David = LOVE!

Adică, Georgel a plecat, structura creată de el a rămas, și combinația continuă.

VIVA LA REVOLUCION!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/2Wd4vxS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *