A treia cale din USRPLUS. Corul leșinaților a cântat în Piața Victoriei

Conduși magistral de Allen Coliban, Cătălin Teniță, Nicu Ștefănuță și Mihai Polițeanu, corul leșinaților a cântat, marți dimineață, în Piața Victoriei, platforma „ Împreună”.

Ei se vor concurența alternativă la candidaturile lui Dan Barna și Dacian Cioloș pentru șefia USRPLUS. Au fost și soliști cocali care au cântat diferite partituri. Viceprimărița Brașovului, Flavia Boghiu, deputatul Mihai Polițeanu, coordonatorul regiunea centru a USR Tineret, Ilinca Ghiza, deputatul Cătălin Teniță și senatorul Irineu Darău. Primarul  Allen Coliban chiar a cântat o arie pe voce de contratenor. Sau scopito cum erau cunoscuți pe vremea lui Handel.

( Citește și – Coliban pupă #ciumarosie ? ( SURSE ) – )

Toți au cântat în cor despre înfăptuirea reformelor promise electoratului USRPLUS în campania electorală, mai ales cele din Justiție, dar și de nevoia formării unei noi generații de politicieni. Inițiatorii platformei au subliniat la refren nevoia de a avea un partid unit și renunțarea la etichete precum ”barnist” sau ”cioloșist” ori ”userist” sau ”plusist”.

Mihai Polițeanu a fost mai vituperant, reiterând faptul că USRPLUS nu a avut curaj și nu a fost ferm și că de multe ori a dat dovadă de servitute în fața PNL și UDMR, amintind că „ perioada de miere între electorat și Guvern s-a terminat”.

Irineu Darău, candidatul pentru șefia USRPLUS, a transmis prin viu grai de contratenor că alianța a obținut la ultimele alegeri jumătate față de scorul obținut la europarlamentare, spunând că previziunile „ sunt îngrijorătoare”.

Aoleu! Băieții lui tata, unde vă visați voi. Ce rahat de politică visați voi să faceți în USRPLUS. I-auzi, a treia cale! Sau cum se zicea despre bețivani pe vremuri că merg pe trei cărări. A treia cărare.

( Citește și – Jurnalul lui Alien – Cap.9 – 23 August < Pamflet > – )

Cu ce vă prezentați voi în fața cetățenilor? Cu gargară în Piața Victoriei? Că pomul bun se cunoaște după roade. Voi ce naiba de roade politice ați scos din voi? Numai declarații de intenție. Gargara e maximul capacităților voastre.

Păi Coliban n-a fost în stare nici să impună limita de circulație de 30 de km/oră în Centrul Vechi al Brașovului. Și-a luat flit din toate pozițiile. Și mai e și condamnat pe persoană fizică la plata unor penalități uriașe pentru nepunerea în executare a unei hotărâri judecătorești. La care adaug și scandalul parcărilor administrate de P&P. Și delirează reforme prin Piața Victoriei. Păi tu o dai în cafele cu #ciumarosie pe terase, și s-a umflat politica în tine? Pe bune?

Și Flavia Boghiu prin ce s-a remarcat în politică? Prin plângere la DNA în cazul muzeului din catacombe fără contract cu primăria Brașov și fără autorizații?

Băi „ a treia cărare”, mai întâi dovediți ceva, că deocamdată la capitolul miorlăieli sunteți campioni pe sate cu diplomă de master.

 

Dan Vâju

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *