Chiar și un ceas stricat arată ora exactă de două ori pe zi

Eu zic să îl felicităm pe Allen Coliban pentru isprava cu CET-ul Brașov. Într-un final, Municipalitatea face achiziția platformei industriale.

Urmărind conferința de presă de ieri de la ora 14 în care acesta prezenta triumfalist realizarea ( chiar e o realizare, indiferent de criticile zilnice pe care i le aduc lui și administrației USR ), am constatat că la întrebarea unei jurnaliste prezente în sală, Coliban răspundea de parcă cita din articolul meu de ieri ( link – https://informatiabrasovului.ro/2022/02/04/coliban-avem-doi-iepuri-prinsi-cu-mata-n-sac/.) Ceea ce înseamnă nu faptul că a citit articolul, ci faptul că anii de consultanță de business și accesare de fonduri europene au format un tipar mental. Ceea ce e bine, măcar am aflat la ce altceva se mai pricepe primarul Brașovului în afară de…mă rog, lucrurile la care se pricepe el.

Îmi imaginez faptul că respiră ușurat, confirmând ceva, orice, în toiul marasmului criticilor ce îi sunt aduse. Atât el, cât și partidul. Partidul pe local, că pe național scroafa e moartă în coteț cu dosul în ușă.

Acum sunt curios ce urmează. Sunt curios ce mari industrii vor veni la Brașov să se apuce de treabă ca să facă profituri și să angajeze oameni. Și mai sunt curios sub ce formă de asociere va intra municipiul în calitate de proprietar cu investitorii.

Felicitări Coliban, dar te rog să îți amintești că și un ceas stricat arată ora exactă de două ori pe zi.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *