Președintele ANPC Horia Constantinescu vrea neapărat „ capul” Comisarului Șef Sorin Susanu

În ultimele zile am primit „ pe surse” ca orice ureche bine informată, niște chestii care m-au pus pe gânduri bine de tot. Și pe care am hotărât să le împart prin târg.

Se face că „ vizita” de lucru a Președintelui ANPC Horia Constantinescu în Brașov nu e neapărat parte a unui itinerar de controale la sânge și cu „ bocancii în gât” care a debutat la Cluj. Nope, asta e doar partea de PR. Cică adevăratul motiv este să demonstreze faptul că brașoveanul Sorin Susanu a trecut cu vederea multe nereguli din postura de Comisar Șef al ANPC, și că aceste controale au darul de a contabiliza diferite lucruri la ancheta disciplinară ce va urma să fie deschisă pe numele lui Susanu.

Cum ar veni, Horia Constantinescu se pregătește să-i facă o „ cheie” ( în limbaj golănesc) lui Susanu. Și asta pentru că Susanu are gura cam mare și dă din „ casă”, și pentru că locul lui ar cam trebui în viziunea lui Horică, ocupat de altcineva.

Păi și ce dă Susanu din casă? Păi chestii mărunte, cum ar fi că ANPC nu mai are buget de utilități pentru sediile din diferite județe, că le cam expiră RCA-ul la autoturismele de servici și comisarii o iau la „ gambă” sau cu autobuzul spre controale, că „ bugetul” instituției păstorit de Horia Constantinescu e „ spart” de acesta cu un stil de mare „ barosan” de parcă ar fi banii lui personali.

Dar adevăratul motiv e că Susanu a început să-l deranjeze pe „ barosan” când, detașat fiind la Galați și Buzău, acesta ( Susanu) a început să pună lacătul pe anumite unități controlate. Și au început oamenii să se plângă că vine Susanu pe nepusă masă, și cu el nu te înțelegi. Chipurile Susanu o știe pe aia cu căpitanul Burcea, că o are de un metru și e disponibil permanent să-i f…. pe toți. Pe toți care nu respectă legea.

Jale mare de tot cu Susanu! Pentru că nu te prea „ înțelegi” cu el. Știe una și bună și nu pune „ botul” la savarină ca să meargă treaba unsă.

Ca atare, reacția lui Horică a fost să „ calce” Brașovul în fruntea comisarilor detașați din țară, ca să arate el că orașul lui Susanu e praf la capitolul curățenie prin cârciumi.

Și dacă miercuri Horică a pus lacătul pe Auchan Coresi, pentru ca mai pe seară să meargă prin Centrul Vechi ca să se știe că s-a schimbat „ jupânul” în municipiu, ieri acesta s-a dus cu alai mare pe la hotelurile din Poiana Brașov. Unde cică a făcut un circ mare de tot. Cică ar fi dispus închiderea bucătăriei de Hotel Teleferic, și ar fi aruncat cu mâncare prin bucătăria hotelului Piatra Mare.

Numai că la Hotel Piatra Mare din Poiana Brașov, ce să vezi, e adunată zilele acestea toată floarea liberală din România în frunte cu premierul Ciucă.

Și aici povestea devine hilară pentru că în momentul în care Horică al nostru a început să facă ca toți dracii prin bucătăria hotelului, au venit niște „ băieți” de la SPP și i-au pus în vedere să dea volumul mai mic. Și că ar fi bine și frumos să se calmeze și să îți facă treaba cu decență și liniște. SPP-ul fiind în misiune, asigurând paza și protecția premierului Ciucă aflat în incinta hotelului. Și Horică și-a șters spumele de la gură, a amenințat ceva printre dinți și s-a calmat. Dar cum controlul nu mai avea nici un farmec cu ofițerii SPP aflați în misiune la ușă, acesta și-a strâns jucăriile și a plecat.

Mișto sau ce?

Și ar mai fi câteva chestiuni peste care o să trec în viteză cu promisiunea că dezvolt în viitor.

Prima chestiune e aceea că Horică face „ circotecă mare” de tot dar procesele verbale lăsate la locul controlului sunt cam „ subțiri” în explicații. Și discutabile. Cică numai gura mare și sperietura ar cam fi de el. Sau, mai rău, dă dispoziții doar verbale printre zbierete și răcnete comisarilor din subordine.

A doua chestiune. Horică al nostru are o biografie extrem de nuanțată. Ea poate fi consultată în link-urile din primul comentariu. Omul cică e dat și cu alifie de „ bursuc” și cu nămol de Techirghiol. Asta doar așa, ca să vedem cu cine avem de-a face.

Interesant sau ce?

CINE ESTE HORIA CONSTANTINESCU? – YouTube

Vergil Chițac și Horia Constantinescu, SUSPECȚI într-un dosar DNA – Constanta.Info

https://www.facebook.com/TomisTvOnline/videos/691247738587302/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – bugetul.ro

3 thoughts on “Președintele ANPC Horia Constantinescu vrea neapărat „ capul” Comisarului Șef Sorin Susanu

  1. Acest Susanu …..pune “botul la savarina” pe dezastru făcut de el la conducerea CRPC Timis …a băgat doi comisari la pușcărie pt luare de mita ….un fiu de pușcăriaș ….ajunge tot pușcăriaș ..

  2. Bine ar fi să scăpm de chimion ăsta, că tare nu-i bun de ceva. Nu e de meserie, nu face nimic din ceea ce trebuie și-i plătit să facă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *