Cea mai tare promoție de kickboxing din România vine în Brașov să arate luptele de odinioară din edificiul roman !

SAVE THE DATE! Colosseum Tournament 34!

18 August 2022, ora 19:00, Sala Sporturilor Brașov

În data de 18 August 2022, Brașovul va găzdui la Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași evenimentului Colosseum Tournament cu numărul 34.

Trei brașoveni vor lupta în cadrul acestui eveniment ce conține două piramide, trei superfight-uri de excepție precum și o luptă pentru centura mondială.

Tradiția gladiatorilor din vechiul Colosseum, va fi prezentată în fața publicului la Sala Sporturilor din Brașov și live internațional în 80 de țări, pe 4 continente, transmisă în direct și în reluare, pe Digi Sport România și FightBox HD Internațional, în fața a peste 2 milioane de telespectatori.

Sportivi deja cunoscuți se pregatesc sa lupte în gala cu numarul 34, in 10 meciuri excepționale dintre care un meci de centură mondială la categoria 77 de kg și o piramida între cei mai buni sportivi ai momentului la 77 de kg.

Aceștia promit sa ofere publicului un show de senzatie.

„ Așa cum v-am obișnuit, ținem să vă anunțăm că vom crea o atmosfera de lupta perfectă aducand în zilele noastre o bucata de istorie, cu gladiatori și luptători romani, cu costume tematice și lumini care vă vor introduce în lumea eroilor de altădată.

Expunerea acestui eveniment va fi uriașă pe rețelele de socializare, postere, tv și reclame online din întreaga lume, dar mai ales din București.

Colosseum Tournament organizează evenimente în care meciurile de kickbox, onoarea,

profesionalismul și imaginea participantilor – sportivi, organizatori, sponsori și invitati deopotriva – se unesc pentru a crea un spectacol de senzatie” anunță organizatorii.

Colosseum Tournament 34!

18 August 2022, ora 19:00, Sala Sporturilor Brașov

SAVE THE DATE!

Biletele pentru gală se pot achiziționa de aici și de aici .

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *