Rețelele de crimă organizată și Frăția Vameșilor vor control total în Dobrogea

AUR se cam duce pe copcă, îi fug aliații politici mâncând pământul/ Simion n-a avut șansa să facă un live cu Trump și a rămas cu banii dați degeaba pe transport și cazare/ Legătura dintre frăția arabă, frăția vameșilor și AUR/ Frăția arabă e moștenirea securității lui Ceaușescu/ Se „joacă” Dobrogea între grupurile de interese

 

               Și am ajuns și la capitolul AUR și la cum o formațiune politică plecată direct pe hate gros și unsuros, cu accente de istorie revizuită, cu răgete daco-geto-legionaro-ortodoxe cu reverberații de galerie de fotbal, a început să încaseze fără să mai țină cont de nimic. Ce doctrină, ce familie, ce istorie, ce mândri, ce patriotism? Toate mor încet, dar sigur, când se aude zornăit de cash. Negru, dacă se poate. Și dacă vine și din contrabandă, cu atât mai bine.

               Facem o previziune – AUR va intra în colaps, în corul lătrăturilor celor pe care a reușit să-i spele frumos pe creier, a celor care sunt sută la sută sigur că România e colonie, că s-a vândut tot, că suntem sclavii străinilor în fața cărora mai stăm și în genunchi.

               Semnalele sunt din ce în ce mai dese, și cu impact din ce în ce mai mare. După cum urmează…

               Săptămâna trecută, Ilan Laufer, fost ministru PSD pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, actual președinte al Forței Identității Naționale, a declarat oficial ruperea de AUR-ul lui Simion – „Partidul Forța Identității Naționale declară oficial separarea de George Simion și de Alianța AUR. De când am intrat în Alianța AUR, președintele AUR exercită presiuni asupra membrilor partidelor din Alianță să se înscrie direct pe platforma AUR și să predea evidența membrilor, subminând astfel autonomia juridică și integritatea partidelor componente. Acest comportament denotă că Alianța AUR a fost concepută în principal pentru transferul ilegal de membrii ai partidelor componente către Partidul AUR, o încercare de eliminare a partidelor suveraniste din Alianță, cu scopul clar de a confisca și distruge din fașă mișcarea naționalistă și suveranistă din România. Protocolul a fost semnat de la bun început doar pentru scopuri mediatice, pentru a evita percepția publică conform căreia președintele AUR este o persoană izolată și nefrecventabilă în peisajul politic”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Cum ar veni, scopul lui Simion e acela de a racola membri ai partidelor din alianță. Adică dacă prind ceva mișto pe la voi, bag mâna și-mi iau. Pă ciordeală! Curat românește.

Acum, gurile rele și nevorbite spun altceva. Spun că Ilan Laufer ar cam fi primit un semnal cu fum de la Tel Aviv, prin care era informat că anumiți cetățeni în calitatea lor de vameși s-ar fi aflat în niște situații, situații în care ar relaționa formal și informal cu anumite frății musulmane, și că pe la ei ar trece niște foarte mulți bani care ar finanța Hamas. Și prin situațiile astea ar cam fi amestecați și ceva membri AUR de la vârf, cu ambiții și viziuni de căpătuială, care fie ar da, fie ar lua, dar mai mult ca sigur ar aranja ca să fie bine și cu banul, și cu puterea și cu frățiile. Și cu contrabanda. Și cu patriotismul. Și cum Ilan al nostru ar avea origini evreiești, treaba n-ar fi chiar așa kosher, că s-ar asocia cu cine nu trebuie și ar cam ajuta pe unii care ar cam fi implicați în niște afaceri nu foarte legale, care ar cam sponsoriza exact pe băieții de la Hamas. Băieți de la Hamas care…….

Și că hora în care joacă Ilan cam mare și stau cam mulți cu ochii pe ea, numai că el nu prea înțelege ce se cântă de merge hora. Probabil din cauza barierei culturale. Traducerea liberă o găsiți pe la concluzii, nu vă dăm mură în gură că voi sunteți în stare să nu citiți tot, și asta e material greu.

               Scapă cine poateeeeee! Sau cine MAI poateeee!

               Și mergem mai departe cu SAGA AUR în drum spre colapsul iminent.

               Radu Ghidău, președintele la nivel național a Alianței Național Țărăniste, formațiune care pretinde că ar continua viziunea politică a lui Iuliu Maniu, a martirilor de la Sighet, a unioniștilor, anunță ruperea protocolului de colaborare cu AUR, acuzându-l pe George Simion de „tendințe totalitare și de un stil de conducere dictatorial”. Să vedem ce anunță în comunicatul de presă emis sâmbătă, 2 martie 2024 – „„Alianța Național Țărănistă a constatat că domnul Simion nu împărtășește valorile și principiile fundamentale ale democrației și ale unui dialog deschis și constructiv în politică. Ne-am confruntat cu o lipsă constantă de receptivitate și deschidere din partea domnului Simion în ceea ce privește soluționarea problemelor reale ale românilor și adoptarea unor politici responsabile și eficiente pentru binele comun. În ciuda eforturilor noastre de a aduce propuneri constructive și de a contribui la dezvoltarea societății românești, am fost întâmpinați cu indiferență și respingere. De asemenea, considerăm că abordarea domnului Simion în politică este una marcată de tendințe totalitare și de un stil de conducere dictatorial, care nu se încadrează în valorile noastre democratice și în respectul pentru diversitatea și pluralismul opiniei.” Noi ne întrebăm (Mama Omida ne face cu ochiul), cum mama Zmeului v-ați asociat cu Simion și restul galeriei de adevărați daci-traci-paracraci?

               Traducerea liberă o găsiți pe la concluzii. H

               Stați așa că mai avem. Și asta chiar e bună de tot.

               Acum vreo două săptămâni, Georgică Simion și Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România, s-au urcat frumușel în avion și s-au dus să-l pupe pe Trump pe portofel și crez politic. Care Trump? Donald Trump. Stai, hop, frână. Cine sunt republicanii ăștia de România? Păi, ca să-i cităm „republicanii români își asumă transpunerea în practică a programelor și a politicii promovate de Donald Trump și de republicanii americani, singurele care pot genera plus valoare și pot oferi șansa patrioților din Alianța AUR de a face România măreață și prosperă.” Bun, până aici ne-am calmat, Make Aur Great Again prin republicanii lui Cucșa.

               Unde rămăsesem? Deci Simion și Cucșa s-au dus să-l pupe pe Trump, să bage un live pe Facebook de rămânea țața Floarea din Poșta Câlnău cu colanții atârnați în ușă. Au ajuns ei frumos la conferință, dar tot ce au pupat a fost aerul și gardul care-i despărțea pe ei de Trump. Legenda spune că lui Trump i-a șoptit „cineva” la ureche, ceva (vă spunem pe la concluzii ce) și Trump a făcut o eschivă, și i-a lăsat bătând din buze acolo unde se simte Simion șef, în tribune. Și-au rămas patrioții republicani de România cu buza umflată și banii dați pe avion și cazare. Aici fac o paranteză, a mai dat un mustăcios mâna cu Trump și a băgat doi ani la „greu”. Și l-a părăsit și Irinuca. După care a mai încercat în politică dar nu i-a mai ieșit. După care…..Anyway, Georgică s-a dus ca păduchele pe crac în SUA, crezând că-i face lui Trump figura pe care i-a făcut-o Papei.

Chiar așa, nu se pupă republican cu republican și patriot cu patriot? Păi, din câte se vede NU!

               Și ar mai fi ceva. Și altceva.

Pe listuța de candidați la europarlamentare din partea AUR stă bine și frumos o doamnă, Felicia Akkaya pe numele ei. Psiholog, realizator TV, profesor și fondator de lanț de grădinițe. Numai că prin târg se aude faptul că Felicia e căsătorită cu Serdar Mehmet Akkaya, un domn de naționalitate turcă, care are în palmares conform unor articole de ziar însăși devalizarea și falimentul companiei Oltpast SA din Drăgășani, printr-o schemă ingenioasă (amănunte aici). Pe scurt, dacă-l cauți la avere, dai de o nefăcută în stil mare de tot.

Deși în actualul context, această informație pare lipsită de relevanță, când se vor uni luatele cu datele, vor rezulta multe. Ca să-l parafrazăm pe Geniul din Carpați.

Întrebarea care „ESTE”! Mai este AUR un partid românesc? Mai reprezintă el, așa cum pretinde, interesul național? Sau mai bine spus, cât din AUR mai păstrează linia ideologică? Sau dacă AUR mai e partid sau a ajuns o agentură de influență? Pentru că-i cam sar asociații din tren în mers.

               Grele întrebări! Dar să vedem răspunsurile! Astea fac toți banii.

               Am întrebat o sută de români – Este adevărat că…..? Și răspunsul a fost în unanimitate. DAAA!

               Să o luăm cu începutul, că de n-ar fi , nu s-ar povesti. Ca să ne intre în căpșor cum se respiră pe aici prin România.

               Zice Nostradamus de la Contrainformații Militare că la un moment dat Ceaușescu are ideea ( deși nu suntem siguri, am merge mai degrabă pe mâna lui Pacepa, ăla avea creier), să faciliteze accesul unor cetățeni din Orientul Mijlociu accesul la studii superioare în România. Să producă școlile noastre ingineri, profesori și medici de origine arabă. Și pe tiparul KGB, care l-a luat pe Ion Iliescu român, l-a dus la Moscova la studii, și ni l-a dat înapoi transformat în rusofil și posibil agent KGB, să avem și noi ceva spioni activi prin diferite colțuri ale lumii. Și ei ar putea activa la finalul studiilor fie în țara de baștină – Iran, Irak, Palestina, Iordania, Liban, Siria sau Libia, fie în România, amestecați printre români, fie să li se faciliteze stabilirea în occident. Pentru explicații mai lămuritoare, o lectură captivantă ar fi Orizonturile Roșii ale lui Pacepa. Pe scurt, securitatea avea spioni care furau secrete industriale pe care fie le folosea Statul Român, fie le vindea Ceaușescu în URSS. Situația era atât de serioasă, încât ni se dusese vestea de cât de buni erau românii la asta. Nu știam noi multe, nu aveam multe, mai haleam și comunism dar când ne-am dus la ciordit de brevete industriale, temelie le-am dat.

               Studenții arabi aduși de Ceaușescu în România aveau acces la bunuri care nu se găseau pe piața din România. Ca celebrele săpunuri FA, țigările KENT, ness-ul ALVORADA și AMIGO, deodorante, ștrampi, gumă de mestecat, casete sau benzi cu muzică occidentală, video și casete video cu filme „imperialiste” care conțineau scene deșucheate și certate cu morala socialistă, blugi, whisky, care erau adevărate monede de schimb. Practic, așa a început povestea de contrabandă a acestor studenți, în timp ce învățau și care e faza cu acțiunile de agenți secreți. Securitatea închidea ochii pentru că oricum avea planuri mari pentru ei. Și pentru că mai puneau și ei mânuța pe ceva pe persoană fizică.

               Poveste care începând cu anii 90 s-a diversificat, multiplicat și oarecum legalizat. Pentru că în anii 90 era o întreagă debandadă, o piață nereglementată, o fiscalitate laxă și o administrare a ei care se rezolva ușor cu o șpăguță. Paradis pentru niște indivizi școliți să facă chestii ilegale. Asta în timp ce restul poporului era amețit de aerul libertății și de gagicile dezbrăcate din aproape toate ziare.

               Dar studenții noștri au crescut și cu ajutorul ofițerilor fostei securități au pus mâna pe vămile și porturile maritime și fluviale ale României. Tunurile mari, milioanele de euro, traficul de țigări, parfumuri și ulterior droguri, izvorăsc toate din aceeași obârșie. Vechea securitate de sorginte filorusă!

               Fie că vrem, fie că nu vrem, că ne place sau nu ne place, fantoma hâdă a lui Ceaușescu ne rânjește când atacăm această temă.

               Pentru că practic, atunci când vorbim de vămile României, vorbim de o frăție a vameșilor, și ea înrădăcinată și înșurubată bine, și de o frăție arabă. Care împreună au un istoric foarte profitabil. Și care mai nou a cooptat și grupuri de interese rusești, interesate să treacă prin vămile noastre bunuri care acum sunt supuse embargoului. Precum și mărfuri contrafăcute. Plecând de la haine și parfumuri și ajungând la produse petroliere, Gaz Petrolier Lichefiat și chiar alimente contrafăcute.

               Interesul frățiilor arabe este acela de a căpușa în continuare atât economia națională a Românei, cât și siguranța traversării vămilor fără nici o durere de cap cu orice mărfuri. Și pentru asta au penetrat sistemul politic până la vârf. Profiturile mari rezultate din contrabandă sunt cheltuite pentru a menține Orientul Mijlociu într-o zonă permanentă de conflict. Sau cum ar veni, perpetuează ce au învățat în anii studenției.

               Ce legătură au frățiile arabe cu partidul AUR?

               Păi în primul rând, dat fiind faptul că o astfel de frăție a contrabandiștilor are nevoie de liniște pentru a opera, s-au gândit că ar fi bine, frumos și profitabil să sprijine și această formațiune politică. Mai ales că atât frăția arabă cât și partidul AUR sug de la țâța Kremlinului, fiert să creeze haos economic pe aici. Pentru că nu se știe cum, când și din ce joben apare iepurele, principalul e să pui mâna pe el și să-l faci să producă. Și pentru asta e bine să fi pregătit și în cârdășie cu cei care au interese comune cu tine.

În al doilea rând, așa cum spunea Mama Omida (CIA) acum vreo săptămână și ceva (link aici) a zis ea că știe sigur, sigur ( aici placa Ouija a râgâit) că Muhammad Murat, proprietarul brandului Phoenicia, membru AUR Constanța și Daniel Moraru, coordonatorul AUR Constanța, se zbat pentru o numire nouă la conducerea Vămii Constanța. Că ei o vor pe madam Florentina Ioanei. Care ar fi promis că dacă ajunge Șefă la Direcția Regională Vamală Constanța, va finanța AUR să devină majoritar în Dobrogea. Și că se va ocupa personal cu consultanță formală și informală pentru membri AUR care au treabă în port și vamă.

Păi și tu, dacă ai avea pe tavă așa ofertă, ai mai sta la discuții despre patriotism, popor, ce-a zis Puric și cu Take Ionescu, despre ce sfânt e țăranul român care trăiește în veac și seamănă cu o icoană?

Cine ar mai profita din povestea asta cu Dobrogea? Niște grupuri de interese rusești fierte să vândă ceva GPL plus alte mărfuri rusești supuse embargoului? Sau cum ar veni, Dobrogea, din punctul de vedere al grupărilor de interese economice, să devină un fief arabo – rus. Un fel de poartă de intrare în UE.

Deci e pe bani mulți, nefiscalizați, influență politică din zona Rusiei și multă, extrem de multă prosteală la filonul patriotic și tradiționalist al românilor.

Ce însemnă Vama Română de este așa viu disputată?

În mod cert paradisul posibilităților nelimitate de finanțări ilegale.

Atât timp cât frățiile arabe fac legea în vămi, de au ajuns să pună ambasadori după bunul lor plac, și atât timp cât cumpără și vând politicieni la vârf, lucrurile nu se vor liniști. Și tot la capitolul ăsta intră și aparenta imobilitate a instituțiilor statului care par adormite și astenice când e vorba să bage mână în gâtul celor care fac legea în Portul Constanța sau în vămi.

Și pe care nu-i prea putem ierta pentru că mirosim că fie sunt în angrenaj și încasează gros, fie doar închid ochii și „vămuiesc” pe persoană fizică, pentru că dar din dar se face rai și trebuie să fie bine, fie habar n-au pe ce lume trăiesc.

Dar să revenim. Este AUR un partid care reprezintă intereselor românilor, așa cum pretinde vuvuzela de stadion Simion, zis și „te agresez sexual, scoafo”?

Păi nu prea. Sau mai deloc.

În plus, noii presupuși prieteni ai patriotului-dac-get-beget, prin Turcia scot în stradă la un miting câte un milion de oameni și proliferează islamismul politic. Și aproape dictaturile și oligarhiile financiare. Chestii care n-au legătură cu opinca, omul frumos, prelegerile lui Puric și alte povești nemuritoare cu țărani români izvorâți din ontogeneză direct vorbitori de română, ortodocși și patrioți.

Și ar mai fi o problemă pentru AUR. Mai nou Șoșoacă – SOS mănâncă pe pâine hălci întregi din AUR. Cu un scop declarat ca până la alegeri să fie cam la egalitate. Ori chestia asta se bazează pe sondaje care spun că la nivel de credibilitate Șoșoacă e cam umăr la umăr, genunchi la genunchi și gleznă la gleznă cu Simion. Care-i sinonim cu ghinion.

Dar hai să mai dăm una, așa de final, ca să iasă povestea într-un ton mai vesel.

Ați auzit de Găgăuzia? Găgăuzia este o regiune autonomă din sud-vestul Republicii Moldova, locuită preponderent de găgăuzi, un popor vorbitor al unei limbi turcice și apropiat cultural de turci, însă de confesiune creștină ortodoxă. Cum ar veni, sora mai săracă a Transnistriei. Păi și care-i faza cu Găgăuzia? Regiunea autonomă moldoveană Găgăuzia a cerut, vineri, protecție din partea Rusiei, denunțând „presiuni” din partea Administrației de la Chișinău, ceea ce generează preocupări suplimentare privind tentative în sensul destabilizării Republicii Moldova, după o inițiativă similară a Transnistriei (link aici).

Parcă și văd delegația din Găgăuzia aplecat spre Moscova cu jalba în proțap, pentru că probabil le-a ajuns și lor cuțitul la os din cauza faptului că nu mai au acces direct la gaz și combustibil rusesc și trebuie să cumpere la preț de Europa. Cum ar veni, jale și bani mulți. Și pentru că nu există zbor direct, aceștia au trecut granița pe la Galați, apoi s-au dus la Otopeni, au luat avionul de Istanbul, apoi de la Istanbul au luat avionul spre Moscova. Eu cred că dacă plecau pe jos sau călare pe măgari, ajungeau mai repede la Moscova. Îi și văd pe găgăuzi dând la rame pe Dunăre spre Galați și întrebând dacă mai e mult până departe. Și îi mai văd și la întoarcere cu câte o butelie de gaz din aia mică de camping primită cadou de la Putin. Bezna rațiunii.

Oricum avem și o veste proastă care întărește ce ziceam despre autoritățile noastre. Deși au apărut multe materiale despre suspiciuni rezonabile de comerț cu bunuri din Rusia, bunuri supuse embargoului, materiale publicate de Informația Brașovului, Realitatea TV, Antena3CNN, ProTV  nici până acum cei care s-au ocupat de acele acte de comerț nu au fost deranjați. Și menționăm aici companiile Callatis Group, Takida, Octogon Grup, Bitum Logistics Co., Marsala Koncept. Ba mai mult deși urmărit de autoritățile din Moldova, Păpușoi defila cu identitățile false pe la Londra cu diverse propuneri de ecobenzine și altele dureri de cap.

Oare Iohannis, Ciolacu și Ciucă ce zic de treburile astea? Sau sunt ocupați cu renovarea palatului lui Iohannis cu detalii și bugete trecute la secret?

Și ne mai mirăm de Simion și AUR!

Oricum partea bună e că la noi la redacție a început să se strângă lumea bună. Baba Vanga, Mama Omida, Mafalda, Petrache Lupu de la Maglavit și Nostradamus. Și înainte să ne băgăm la un uischean, vă mai dăm una proaspătă. Cică au stat și au pândit pe geam o presupusă discuție între Muțescu (Vamă) și Drăghici (Antifraudă) care se uitau lung pe niște hârtii și dădeau din cap, la fel cum dădea cățelul ăla de la lunetă la Daciile vechi. Și care din când în când mai ziceau „Ia uite ce-au mai făcut ăștia…dar ia uite ce-au mai făcut ăștia…..”

Acum, nu știu, îi ia, îi mai lasă? Că după ce nu le-a ieșit treaba cu procurorul șef de la DNA Constanța și după ce s-a apucat vameșul Petrof, ridicat acum trei săptămâni și ținut în arest, să scrie prin acordurile de recunoaștere, o să le cam iasă pe nas.

E bine că a început documentarea cu banii din Dubai.  

 

#InformațiaBrașovului

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *