George Simion ( AUR ) – „ În Ucraina asistăm la crime de război făcute de criminalul Vladimir Putin”

Ceeeee? Cuuuum? Cineeee? Stai așa că s-a modificat schimbarea și a luat-o Simion razna. Păi mon cher, până acum cine zbiera cu suveraniștii, cu alte cele? Cine umbla cu personaje ce ziceau despre înțelepciunea rusească că ar fi cea mai tare? Cine urma la punct și virgulă propaganda dughinistă și umplea rețelele de socializare cu mesajul otrăvit al Kremlinului?

Păi nu cumva adoratorii AUR? Nu cumva ultraortodocși-suveraniști-dacii liberi, nepoți lui „ Novaks” se dădeau cu capul de toți pereții și „ vomitau” cu spume propaganda rusă?

Cum să-l faci pe Putin criminal? Simioane ai înnebunit? Dai tonul întoarceri armelor, părerilor, vomelor propagandistice? Păi cum așa? Naționaliștii din dotare ce zic? Le-ai luat pâinea de la gură? Acum cum o vor întoarce pe Facebook? Ce vor zice? Îi vor declara dragoste eternă lui Zele și valorilor occidentului? Cu stat în genunchi și flori?

Simioane, tu ești om serios? Sau simți cum te duci naibii în sondaje, și consideri că e timpul să te lepezi de satana de la Kremlin?

Cum să declari tu așa ceva la TV ? Cităm, în timp ce ne ștergem la ochișori, ce a declarat acesta la realitatea.net ieri seară – „ În Ucraina asistăm la crime de război făcute de criminalul Vladimir Putin. (…) Eu cred că în acest moment Rusia lui Vladimir Putin este o mare amenințare pentru pacea mondială, dar totodată statul ucrainean a avut atitudini cât se poate de neprietenoase cu minoritatea românească care numara 500.000 de suflete acolo. Este de neconceput ce a făcut Federația Rusa”

Păi tu nu știi că lătrăii tăi parazitau copios postările pe Facebook cu mesaje de dragoste la adresa lui Putin? Acum, după ce le-a dat cu bombardeaua în cap la ucraineni?

Tu acum te faci că nu înțelegi faptul că tu și partidul tău ați stat și stați la baza proiectării în spațiul public din România a intoxicărilor propagandistice otrăvite de la Moscova?

Tu acum te faci că nu înțelegi faptul că tu și partidul tău ați acționat constant contra intereselor României, fiind un agent toxic de influențare a opiniei publice, în vederea creării de falii sociale? Și că aceste strategii aplicate, erau de fapt strategiile trimise în plic de către Moscova?

Acum o dai la întors? După o lună de război, te-ai trezit și tu, în al nu știu câtelea ceas, oricum, foarte târziu, ca să-l acuzi pe Putin că e criminal?

Mai avem de așteptat un lucru. Acum când Simion mușcă mâna care l-a hrănit, și Dana Budeanu o arde cu mâncarea din spitale, mai rămâne Șoșoacă să zică nasoale de Putin.

S-a schimbat schimbarea, și, sperăm, într-un final, să mai progresăm și noi ca societate până își revine ursul de la nord.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *