Coliban e un fel de contorsionist de conjunctură ( video )

Mai întâi a apărut în mediul on-line o filmare cu inestimabilul nostru primar strecurându-se printr-o gaură dintr-un zid.

Mai apoi am râs, am discutat, și ne-am minunat vis-a-vis de veleitățile de contorsionist ale edilului și de viteza cu care a hotărât să se strecoare prin deschizătură în loc să verifice temeinic ușa metalică. În ciuda faptului că în fundal se aude cum cineva îi spune că doar trebuie să tragă zăvorul.

( Citește și Începe jalea în piețele brașovene? Începe „plângerea şi scrâşnirea dinţilor”? )

Până la urmă, contorsionistul nostru ne-a făcut frumos de rahao ( rahat de cacao) și pe la Antena 3 vineri seara la o emisiune unde se discuta despre avionul ce s-a plimbat nestingherit între Ungaria și Bulgaria via România și Serbia, păzit strașnic de aviația NATO.

Asta la capitolul fapt divers!

A fost și e de râs pentru că „ Hopa Mitică” trece prin deschizături din pereți ca în jocurile pe calculator.

E de plâns pentru că informația transmisă verbal către el, cum că ușa are zăvor și se poate deschide din exterior, n-a ajuns de la urechea lui la creier. Așa cum onor se întâmplă zi de zi cu el în exercitarea mandatului.

În termeni fotbalistici „ confiscă mingea și fuge cu ea”. Și în alergarea lui spre țintă, pierde din vedere tot. Public, coechipieri, reguli.

( Citește și Lui Coliban i-a căzut o „ pleașcă” în traistă! Se dublează valoarea pentru achizițiile directe )

Contează scopul și mai puțin spre deloc drumul și oamenii implicați, fie că e vorba de coechipieri ( colegii din primărie sau partid), fie că e vorba de spectatori ( cei care l-au votat cu multă speranță).

Fața lui Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, când vede scena, el fiind de față și deschizând ușa respectivă – priceless. Pe moment a înțeles că Coliban se va mai acoperi odată de „ glorie”.

Închei prin a cita un urmăritor de pe Facebook care a dat o interpretare care m-a pus pe gânduri a gestului lui Allen Coliban. Într-un comentariu a spus ceva de genul „ Îți dai seama că îi e familiar locul, nu?”. Recunosc cu mânuța pe inimioară că n-am înțeles din prima remarca. Dar a venit imediat și explicația „ tot pare in mediul lui, de ce sa ne batem capul? Sper sa se retraga acolo, cat de curand, ca sa se dr0gheze în liniște și să nu ne mai dispere!”.

( Citește și „ Viesparul „Sistemului” a început să se agite pe un subiect legislativ extrem de sensibil: actualizarea Legii Siguranței Naționale” )

Am luat o gură de aer proaspăt și m-am liniștit.

Primarul a zis că nu bea și nu fumează nimic pentru că e sportiv de performanță și a trecut prin nenumărate teste antidoping.

Îi invidiez pe ăștia care nu bagă nimic „ toxic” și cu toate acestea, au un comportament la fel de bizar ca ăia care bagă.

Progresism curat coane Fănică!

 

( link video cu evenimentul buclucaș Coliban contorsionistul )

 

Dan VÂJU

 

#InformatiaBrasovului

 

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *